bskbsk123 1234567890asd ben de doğum iznim bittiğinde döneceğim, doğduktan sonra bebişin durumuna göre değişebilir tabiiki
MadameHappy34 1234567890asd 😅2 ay doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra zaman veriyorlar, resmen çocuğum 2 aylıkken işe döneceğim..:/ Allahtan annem var o bakacak gözüm arka da kalmaz.
cerenveminigi Malesef özel sektörde çalıştığım için Max 6 ay diye düşünüyorum ben de o da isyerim sıkıntı çıkarmazsa yoksa 4 aylık izinden sonra mecbur dönecem. Malum tek maaşla ev geçindirmek biraz zor artik
Fahriye1937 Maddi durumlardan oturu ben de 3 aylikken ise donmek zorundayim MadameHappy34 bskbsk123 Merve1616 Gumus25 cerenveminigi
Merve1616 Özelde çalıştığım için 8-9 aylıkken işe başlamak istiyorum.Hibrit çalıştığım için haftanın 2 günü bebeğime annem bakacak diğer günler ise evden çalışmaya devam edecegim
Gumus25 MadameHappy34 evet çok az dimi 😔 insan nasıl bırakacağını dusunuyor ben 6 aya kadar ücretsiz izin istemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı
MadameHappy34 Fahriye1937 Yani büyük ihtimal bende eşim dönmemi istemiyor ama borçlarımız var,kısa süre bile olsa dönmek destek olmak istiyorum.
Tdemirol Bizim de borçlarımız var ama bebeğimi bırakmak istemiyorum, su an özelde hibrit çalışıyorum, doğumdan sonra da full remote yapmalarını isticem yoksa çıkacağımı söyleyecem, yaparlar gibi. Yapmazlarsa da full remote başka bir iş bulacağım.
MadameHappy34 Gumus25 Kesinlikle çok az..😌 en azından 6-7 aylık olsaydı ek gıda ya başladığın da dönseydik bu kadar zorlanmazdık belki.
Gumus25 MadameHappy34 yani evet işte ben o yüzden 6.aya kadar ücretsiz izin kullanmak istediğimi söyleyeceğim yada doğum izninden sonra evden çalışayım diyeceğim hangisini kabul ederlerse artık
Seval2468 1234567890asd ilk oğlumda 10 aylikti geri döndüm. Şuan 2 cocuk olacağı için bilmiyorum belki 1 sene ara veririm
Tdemirol Gumus25 ilk etapta evden çalışma fikrini söyleyin bence çünkü ücretsiz izin zaten hakkınız istediğiniz taktirde vermeleri gerekli e bu da sizin zarariniza olur. O yüzden öncelikli olarak uzaktan çalışmayı teklif edin
incitanesi__ Ben kamu bankasında çalışıyorum 2 yaşa kadar izin veriyo , bende 2 yaşa kadar kullanıcam kızımı en azından 2 yaşına kadar ben büyütmek istiyorum