femme Pinargulmezz bende çok bakiyorum bi tane beyaz bi tane de saten lacivert takımım var dogumum yaza geliyor kafama göre bisi bulamadim
melek79 nurr0101 bende çok begeniyordum bunları ama almadım trendyolda biraz pahalıma geldi değmez diye düşündüm
Papatyaa_01 nurr0101 ben siyahını aldım içi felan yumuşak çok güzel doğumda giyicem inşallah hem doğumdan sonrada kullanışlı olur rahat bi terlik
melek79 Lcw dan düz beyaz terlik aldım 38 numara ayagımı sıktı. Neyse dursun bunu daha sonra giyerim dedim yine lcw dan 39 numara başka bir model terlik aldım oda aşırı büyük geldi 😂 ikiside duruyor şuan gidip değişim yapıcam magzadan. İnt söylemiştim
nurr0101 melek79 2-3 gün önce indirime girmişti 15 inde alırım dedim. İndirim bitmiş üzerine zam bile koymuşlar
Pinargulmezz nurr0101 130 tl idi ertesi gün 170 oldu tükendi farklı saticilardada var ama ciceksepetinde 140 suan
Papatyaa_01 nurr0101 bi büyüğünü aldım belki ayaklarım şişer son zamanlar diye hafiften bol kaldı yani, ayak şişmesi gibi sorun olmazsa kendi numaranızı alabilirsiniz öyle dar kalıp değil