Patatesanne Kızlarr kaçıncı haftadan sonra hızlı kilo alımına başladınız? Haftalık neredeyse 1kiloya yakın almaya başladım 22. Haftadayız 😍
Yarenylmz Patatesanne 20 haftaya kadar hiç almadım 🥲 20 den 30 a kadar 6 kilo aldım 🥲 şu an 34 haftalık olduk 4 kilo daha aldım 😭😅
Busel Patatesanne ilk 3 Ay 6 kg verdim zaten kilolu gebe kaldım şuan 32+3 sadece 2.5 -3 kg civarı almisim
irembasoglu37 Patatesanne ben gebeliğimin 10.haftasından sonra almaya başladım 3 kilo almışım şuan 17+3üm oğluşum dinozor çıkacak sanırım 😂💙
Kaktusss Ben 12. Haftadaym henüz almadım ama zaten 78le hamile kaldım almıym bi zahmet bi süre daha 🤣🤣🤣
Kaktusss newmom07 olsun veririz sonrasında emzirirken filan hiç stres yapmayalım sağlıkla doğsunlar da yapıcak bişey yok artık🤣🤣
defneemom Patatesanne kiz 22den sonra fazla degil mi haftada bir kilo ben 34den sonra haftada bir kilo almaya basladim
sedcak Patatesanne bende 22. Haftamdayım. En son kontrole gittiğimde 6 haftada 5 kilo almıştım 🤭 sizinle aynıyım toplam 10 kilo almışım bu arada 🤭