hellomami Bugün 19 hafta olduk annişler ama ben göbek deligimin biraz üstünde sag tarafta sanki böyle bi damarım mı kısa geliyorda gerilcek gibi hisediyorum acaba karın büyümesindenmi yasayan oldumu hiç annişler 💕
tugtug hellomami merhabalar, benim özellikle akşamları bomba gibi oluyor valla çok geriliyor ama bu tarz tek bölgede bir şey hissetmedim benimki genel, sizin hep mi var aynı yerde gerginlik?
MugeGuness hellomami ben de aynı şeyi yaşıyorum. Doktoruma sordum rahim büyüyor kaslar geriliyor korkulacak bişey değil dedi
KLORAKHANIM hellomami ben hastaneye bile gittim o agridan 🤣 rahmin yukari dogru cikinca gobek deligine baski yapiyormus ve gobek deligii didari cikmaya basliyor 😊 sanki kordon kisa geliyor bebegin de kopacak gibi dimi
hellomami tugtug hayır bugün sabah oldu böyle mesela kalkarken agrı oluyor sanki böyle fıtık varmş gibi anlmadm
Bhr_30 tugtug 19+2 yim dun aksam gerim gerim gerildi karnim taş gibiydi. Ama gaz sancisiydi benim gazdanda olabilir
hellomami tugcee0 olabilir ama agrı olurmuki böyle sanki damar damara binerde agrı olur ya öyle gibi aman iyi olsunda öyle yada böyle catlicaz 😀
tugtug tugcee0 sabahları göbeğim neredeyse yok gibi gülüyoruz hatta 🙈 doktor iç karnın var çok çıkmaz dedi, ama akşama doğru aşırı gazım oluyor. Her fırsatta johnsons baby yağ sürüyorum 🫠
tugcee0 hellomami valla benimde öyle oluyordu doktor karnın büyüyor bebek büyüyor normal dedi bende baktım çatlıyorum dedim tamam yapacak bi şey yok 😂
tugcee0 tugtug ben çok kremler kullandım ya ama yine de çatladım hala kullanıyorum gerginliğini alıyor