Beyazeller Emzik kullanmak istiyorsan hastane çantasına koyup doğumdan sonra bebeği emzirdikten sonra vermen lazım hemen. Yoksa bi daha tövbe almıyorlar 😅 ilk bebeğimde 4 yıl önce doğduktan 4-5 gün sonra falan her çeşit emzik aldık hiç birini tutmadı. En son 2 aylık falandı yanlış hatırlamıyorsam eşim philips avent’in emziğini almıştı şu iki tarafı ezik olanlardan hani. Onuda böyle bi tuttu sonra attı falan, ondan sonra da ben düşmedim üstüne. Ama çok zorlandım, bebeğim beni kuru emzik gibi emiyordu aynı. Ne günüm ne gündüzüm vardı. 3 ay mutfağa giremedim, girince de çığlık çığlığa hoplaya zıplaya yalap şalap yemek yapıp çıkıyordum. O yüzden şu an 4 aylık hamileyim ikinciye, geçende ilk işim emzik almak oldu 😂 Emzik emen bebekler benimde çok hoşuma gidiyor 🙈 Yani hem kolaylıkta oluyor anneye açıkçası. İlk bebeğimde rahattım ev dağılmazdı, eşim yemek seçmezdi işten gelince yardım ederdi birlikte yapardık falan ama şu an her şeyden önce küçük bi çocuğum daha var :) o yüzden ben tedbiri alayım da emerse emer emmezse kendi bilir 😅