Beyazeller ben zaten hiç vermek istemiyordum. Emzik biberon konusuna her zaman karşıydım. Faydasından çok zararı var bence. Sırf beni emzik olarak kullanmasın düşüncesi ile çocuğumun ağzına plastik bişeyi verip kandırmak istemedim. Sadece doğduğu ilk gün gece o kadar sık uyandı ki emmek için psikolojik olarak emzik vercem dedim. Eşim aldı bir kaç markam Bir kere tuttum ağzına istemedi. Bende zorlamadım. Zaten vermekte istemiyordum. İyi ki vermemişim. Emmek istiyor çok sık evet ama normal bir durumda aslında ilk başlarda. Yeni doğmuş. Daha dünyaya adapte olamamış. Anneyle bağ kurmak onu hissetmek için emmek istemesi çok doğal. Ne zaman emmek istese o zaman emzirdim. Bazen 1 saat memede durduğu oldu. İş yapamadım dinlenemedim. Ama hiç umursamadım. Çünkü en önemli şey kızımdı artık. İstedikçe emdi. Bazen memede oynadı 😂 severek konuşarak geçirdik. Şu an 3.5 aylık. Eskisi kadar sık emmiyor memede uyumuyor mesela. Mamayı da sadece ilk 3 gün falan verdim. Sütüm tam gelene kadar aç kalsın istemediğim için. Doktor verme demişti ilk doğduğu gün. Ama içim razı gelmedi. 3 gün günde 3 kere falan 30 cc mama veriyordum. Onu da kaşık biberonla verdim hep. Normal biberon kullanmadım.