Hilalmvc Kızlar merhaba, sizce reflü yatağa babynest şeklinde takıma gerek var mı? İlk aylarda yatağa da yatırmak alternatif olur mu ?Kullanısli mı? Alıp kullananlar yorumlarsa sevinirim. Bu doğrultuda almayı düşünüyorum
Aylin355 Hilalmvc kızım 35 günlük doğduğu andan beri reflü yatağında yatıyor babynest değil ama ebebekteki reflü yatağından aldım kiraz çekirdekli, kusar mı genzine kaçar mı derdi olmuyor rahat uyuyor
MugeGuness Hilalmvc babynesti hiç kullanamadım bana çok kullanışsız geldi. Ama reflü yatağı hayat kurtarıyor 😃 gittiğim her yere yanımda taşıdım. Koltuklarda yatırmak yerine bebeğimin kendi yatağı gibi oldu. İyi ki almışım
2022bebeki Hilalmvc Reflü yatağı almadm görümcem babynest almış ancak fazla büyük bana hantal geliyor. Sevibebe reflü yatağı almayi düşünüyordum babynest olmasa. Ama bize gereksizmis şükür reflü,kusma sorunumuz yok
nazsenturk-60 Hilalmvc umaybebegin hem babynest, hem canta olan, hem reflu yatagi olan yatağını aldim 3 u bi arada güzel kaliteli geldi. Henüz kullanmadım doğuma 1 ay var.
Hilalmvc Aylin355 MugeGuness reflü yatağa yoğunlaşayım o halde hangi marka aldınız? Paylaşırsanız çok sevinirim kızlar