Sevimlianne_adayi Normalde 33-44 arası regl aram fakat rahim filmi çekildim ettim bu ay 23 günde lekelenme tarzında geldi sökülmedim bugün 4 üncü gün ama hala sadece peçeteye gelen lekelenme kırmızı değil açık bi renk test yaptım 1-2 dk içinde görmedim sonra hastaneye gitmem gerekiyordu gittin geldim teste baktım böyle dün de aynı marka yaptım onda hiçbir şey yok bugün sabah yaptığım böyle
Gizzgzz Sevimlianne_adayi silik çizgi var bence erken gebelik testi ile dene onun yanılmampayı daha düşük ama hamilelik var gibi hayırlısı olsun hakkında :)
Veraerdogan Sevimlianne_adayi siyah beyaz halini atabilirmisiniz testin silik cizgi yamukmu banami oyle geldi
Sevimlianne_adayi Turgutaykader canım 1-2 dk yoktu fakat sonra hastaneye gittim geldim baktım böyle idi
minikmucizeemaak Sevimlianne_adayi Bu testi hiç sevmedim. Geçen yaptım regl den 5 gün önce gölgeyle gidip kan verdim ama o gölgeyi gördüm negatif ve regl oldum. Bidaha da almam bundan inşAllah sende işe yaramıştır ve doğrudur canım ama hemen çıkmadıysa kuruma da olabilir 🤲🏻❤️
sumeyyeee_ Sevimlianne_adayi çok silik çıkmış belki henüz başları olabilir bir daha tekrarlayın ama birkaç gün geçsin bence👍
minikmucizeemaak Sevimlianne_adayi Bende 3 tane yaptım 2 sinde yoktu 1 inde vardı o var olanla gaza gelip gittim kan vermeye hatta burada bir arkadaşla görüşüyordum sürekli hatta o kadar emindim ki çizgiye özele gittim hemen bir heyecanla sonuç hüsran o yüzden gidip ovülasyon testi aldım bu ay
Beybimms Ben yeni evlendigimde ilk ay böyle olmuştu 7.8 gün gecikti sonra anlattıgın gibi oldu bittii.. doktora gittim bişey yok dediler🤷🏻 Şimdi 4 gündür reglim geçti , testler neqatiff , bir sürü belirti var
beyzaburaksahin Sevimlianne_adayi 3 gebeliğimdede başta negatif sanıp kenara koymuştum ve biraz gecince silik ortaya çıkmıştı. 3 kere oldu ve 3 keredirde hamileyim 🙈😂 çok yeniyse olabilir kan testi ver bence