Papatyaa_01 Kızlar sizinde boynunuzda kararma oldu mu, bu hafta farkettim yan tarafı kararmış kirli gibi görünüyor sanırım hamilelikten dolayı oldu. Acaba doğumdan sonra geçermi bu kararma 🙄🤷🏻♀️
2022bebeki Papatyaa_01 16.haftamda oltukaltımi görünce şok olmuştum 🙈 göğüs vs diye derken aşırı sorun ettim. Doğumdan 1 ay sonra gecmeye açılmaya başladılar çok şükür
Yagmure Papatyaa_01 gebelikte bazı pigment değişiklikleri oluyor gebelik sebebiyle olduysa sonrasında kendiliğinden geçecektir
Binnur-cam Papatyaa_01 yaa benimde öyle niyee çelik kolye takıyodum ondan sandım çıkardım hala aynı hamileliktenmi yani boyun ne alaka töbe yarabbim 🤦♀️ Amann bu kızım beni çirkinleştirdi aşk olsun kızıma 🤔
Papatyaa_01 2022bebeki yaa oralarımda o kadar kararma olmadı normal yani ama boynum kararmış hiç beklemiyodum hani koltuk altı özel bölge felan kararır normaldir ama boyun kararması bi garip geldi :)
2022bebeki Papatyaa_01 Gebelikte olmayan oluyor insan hayret ediyor🙈 güneşli havalarda krem sürmeye gayret edin leke olarak kalmasn🌺
GulAb Papatyaa_01 benim de boynumda kararma oldu. Eşime soruyorum kirlilikten diyor 🤣 her gün duş alıyorum nasıl kirli olsun ay
Papatyaa_01 Yarenkmr valla boyun kararmasını pek duymamıştım, hani formda görüyodum koltuk altı veya özel bölgede kararma diye ama boyun olunca bi şaşırdım ya inşallah doğumdan sonra geçer kapalı olsam neyse ama açık olunca öyle kara kara görünmesi kötü durur 😂
Papatyaa_01 Binnur-cam bende gümüş kolye takıyodum herhalde ondan dedim çıkardım kolyeyi banyoda iyi bi keseledim boynumu yok aynı duruyo kararma :) benim kızda beni böyle kararttı 😂
mylittlebabym Banada oldu ya, kolye takmışım da iz yapmış gibi duruyor geçenlerde farkettim. Umarım doğumdan sonra hemen geçer.🥹
Papatyaa_01 mylittlebabym bende ilk görünce kolyeden sandım ama değilmiş inşallah geçer valla değilse kötü duruyo benim biraz yan tarafda saçım kapatıyo ama olsun sonuçta orda bi kararma olduğunu biliyorum ya takıntı olur 😂
Gizzgzz Papatyaa_01 kardeşimin alnında oldu geçmedi 27. Haftadayım bende yok şimdilik çok şükür inşallah olmaz da
Papatyaa_01 Gizzgzz valla ben 34de ani çatladım, 35de bu kararma oldu, yarın 36 oluyorum ne gibi bişey olacak bakalım :)
Papatyaa_01 2022bebeki gerçekten öyle hiç daha önce boyunda felan kararma olmamıştı yani şaşırdımda :) güneş Kremi de aklıma geldi ama sürmekde geç kaldım sanırım keşke baştan beri sürseymişim yaa ama yinede kullanmakda fayda var
Binnur-cam Papatyaa_01 ayy Allahım aynı düşünmüşüz 🤣 benim kızın anasıda babasıda esmer kara kız olacak kesin onun mesajını veriyo herhalde sizin kızçe nasıl olcak acaba 🤭
2022bebeki Papatyaa_01 Boynumuza da sürmek aklimiza gelmiyor açıkçası ancak tatilde sürüyorum gündelik de değil. Tabi bundan sonra süreniz en azından kalıcı leke olusumunu engellersiniz
Papatyaa_01 GulAb hahahhaaa ben daha eşime demedim göstermedimde desem kesin geçer geçmezse doğumdan sonra bi doktora gideriz der 😂😂😂 valla keşke kirlilikten olsa o geçer ama bu kararma geçer mi geçmez mi hiç fikrim yok 😂😂
Papatyaa_01 Binnur-cam valla benim kaşım gözüm saçım kara ama tenim açık, babamızda kumral ben istiyorumki altın saçlı maviş gözlü veya yeşil gözlü bi kız olsun ama imkansız tabi :) bebişde ortaya karışık bişey olur heralde 😂
Binnur-cam Papatyaa_01 sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil doğduklarında bakıcaz artık kime benziyorlar 🤭🤭