bulmusnesrin20 Kızlar 12 haftalığım üşütmeye bağlı olarak boğaz ağrısı burun tıkanıklığı yaşıyorum 4 gündür bugün artık öksürük de başladı ne kullanabilirim bilemiyorum önerilerinizi bekliyorum
Mihsu bulmusnesrin20 havalar ısınıyor artık bolca yürüyüş bol su içmek şu gelir diye düşünüyorum çünkü ben kendi tecrübe ettim evde olduğum zaman kendimi kötü hissediyorum geç iyileşiyorum ama dışarıda olmak aktiflik beni çok dinç yapıyor
bulmusnesrin20 Mihsu Bol su içiyorum günlük yürüyüş de yapıyorum ama havalar çok aldatıcı daha kötü oldum
Mihsu bulmusnesrin20 hava dolu da olsa evimden çıkıyorum banyomu yapıyorum zaten öyle hava ile ilgili hükmüm yok buz kesse de ben çıkıyorum yansak da kızımla birlikte 😂
bulmusnesrin20 Mihsu Yanmak demişken 😅 yanıyorum diye zaten soğuklarda çıkıyoruz hep dışarı sonrası hastalık 😅
Mihsu bulmusnesrin20 ahahhaa yazın sıcaklığında yani 😂😂 ben hiç öyle düşünmüyorum 2 yaşında bir kızım var böyle buz gibi havalarda özellikle çıkarırım onu dışarıya 😂
Cigerekacankedituyu Ay ben hastanedeyken grip oldum, doktorlar ilaç da veremedi değerlerimden dolayı. Su içmeyi çok arttır, suyla beraber at dediler. Normalde içtiğimin 2 katını falan içerek enfeksiyonu azalttım. Çok çok çok su için.