ilaydakaraali Canım anneler Ankara’da hangi hastanede tekiptesiniz, doktorunuz kim haydi biraz sohbet edelim 😊
Bathy21 ilaydakaraali şuan farklı bi şehirdeyim ama ramazadan sonra döndüğümde dr Hülya Kula ile devam edeceğim dünyanın en sakin doktoru olabilir. 🌸
alyakaram Ozerirem bende Serap hocaya gidiyorum kendisiyle yeni tanıştım 17 haftamda tanışma fırsatım oldu iki kez gittim memnum kaldım çok tatlı güleryüzlü siz doğum paketi mi aldınız acaba
passion35 EsmAsf doğum paketi olarak alınca normal dogum 19 binden başlıyor, tek muayene ücreti olarak soruyorsanız 1400 liraydı en son
ilaydakaraali EsmAsf fiyat bilgim yok ancak BATIKENT MEDICAL PARK Gİzem Tanrıkulunu şiddetle tavsiye ederim. Hayatım boyunca gördüğüm en güler yüzlü doktor.
EsmAsf passion35 genel olarak 20 bin gözden çıkmak gerekiyor sanırım doktorunuzdan memnun musunuz peki ?
EsmAsf ilaydakaraali Batıkent medikal parktan pek memnun olan yok ama demekki dr önemli teşekkürler bir muayene olup denemek isterim
passion35 EsmAsf aynen şuan fiyatlar zamlanmış olabilir, haftanıza göre gidip konuşabilirsiniz, doktorumdan memnunum şuan için hastane de güzel genelde olumlu yorumlar var
Esoo06 ilaydakaraali benim tüp bebek kendi doktorum mükemmel ama takibe devam etmem maddi olarak çok zor. Üniversite hastanelerinden birini veya şehir hastanesi tercih edeceğim sanırım hala karar vermedim. Nereye yönlendirir se 12 den sonra konuşacaz inşallah