Klnkmrv İkiz bebek bekleyenler 18.hafta da kaç kilo almıstnz acaba, beslenme seklimde fark olmamasına rağmen kılo alıyorum
Sevvl Klnkmrv otomatık hızlı hızlı aldım 17 günüm var 20 kilo aldım doktor normal çok zayıf başladın tekte bile sınır 16 dedi
Betullicee Klnkmrv canım ben 27+1 deyim 18 kilo aldım ve en fazla ilk üç ayda aldım metabolizma farkı olabilir ilk üç ay açlık ve halsizlikten sürekli yemek ihtiyacım oldu ikinci dönem yemediğim halde bebekler kilo almaya başladı şimdi 3.dönem umarım patlamadan tamamlarım ☺️
Bet1 Klnkmrv herkesin bünyesi farklı oluyor 18 haftaya kadar 1 buçuk kilo aldım şu an 21 haftadayim 6 kilo oldu toplam 25 lere kadar maalesef böyle hizli gider 30 lardan sonra yavaşlar mesela benim. Bir önceki hamileliğimde de aynı bu şekilde almıştım ordan biliyorum😂 toplam 12 kilo almıştım
sutlaacc Klnkmrv 30. Hafta 5 kilo aldım. Ama kilolu hamile kaldığım için galiba ikiz diye korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı bakalım son haftalar nasıl olacak
Klnkmrv Sevvl ben şuan 18+1 de 6, 5 kılo almışım ve aynı besleniyorum anlam veremedim moralim bozuluyor
Gorkim Sevvl daha doğurmadım mı helal plsun 😅 bende dün kontrole gittim mart 20 den sonra hazırlıklı olmalıyız dedi
Klnkmrv Betullicee herkes son aylarda alınır diyor son aylarda alacaksa suan aldıklarımı ne yapacağım 😂😂
Sevvl Gorkim doğurmak istiyorum ama artık taşıyamıyorum burda yatmaktan daraldım sancım var ilaçta veremiyorlar bebeğe zararlıymış
Sevvl Gorkim ne kadar büyüseler o kadar iyi diyor tamam haklı ama bende insanım artık sancılarım 130 140 ilaçta yok 😞
Gorkim Sevvl evet çok zor Allah yardımcın olsun o kadar sancıya nasıl açılma olmuyor oda ilginç gerçekten
Sevvl Gorkim doktor dediki senın tek bebek olsa da normal olmazmış nıye dedi bilmiyorum açılmaz korkma dedi bide korkmuyorum bacım inan 😂😂
Sevvl Gorkim bizim pazartesi tam 35+0 dıyom ya en geçc zaten 27 Mart hafı hayırlısı olsun bizimkiler de geleydı bi😂😂