bebekananas Arkadaşlar Konya Karatay’da hoş geldin bebek çantası doğumdan sonra mi veriliyor yoksa gebeyken alabiliyor muyuz almak için 153 ü arayıp isteyebilir miyiz
mervee67 bebekananas Ben 2 bebeğimde de doğduktan sonra hoşgeldin bebek karatay sitesinden TC kimlik numaralarıyla başvuru yaptım 1 hafta 10 içinde geldi
Meryemcansever bebekananas ben meram için doğumdan sonra bebeğin kimlik bilgisiyle internetten başvuru yaptım kapıya getirdiler bornoz anne kitabı ateş olcer fin cıktı
Deletedmom_116 bebekananas bende gorudk onu eğer oleyse ben alabilirim şuan 🤣ama bizim Konya’ya belli olmaz en iyisi arayıp sormak heralde
bebekananas Deletedmom_116 benim 3 haftam kalıyor eğer öyle bişey varsa öğrenirsen bu posta tekrar yazar Mısın ona göre çanta falan almayayım görümcem Selçuk belediyesinden aldı onların verdikleri daha iyiydi keşke almasaydım dedi içi de dolu doluydu
Deletedmom_116 Alimenur Teşekkürler 😃😃 e posta benim değildir esimindi daha dün kalkmıştı aski giremedim🤣Günaydınlarrr
Alimenur Deletedmom_116 o gün banada ihtar vermişler dellendim ya önemli bişey konuşuyoruz niye ihtar ediyolarsa
Deletedmom_116 Alimenur Bosver kuzu herkesin sözü Yerinde geciyo Napalim şey dedirti bu olaylar bana şu grup isinemi baksak🤣🤣Dedirtti valla üç beş Sevdiğim insan var ondan burlarda kaliyik diye çabalıyorum