Prensimingeliyo Mucizeveannesi benimde kızımın ismine eşim karar verdi kıramadım bende Elif istedi bende yanına su ismini ekledim elif su olacak
melkebtt Mucizeveannesi seyda - ceyda beren- seren ceren-beren- seren tugsem- buglem sude - buse hulya - derya melisa- elisa melek- melike sade- bade beyza- feyza selin- pelin gaye- hale sena- sera
Ruzgarr Mucizeveannesi hare/sare Kumsal/masal Ada/eda Hira/mira 😀😀 biz bir ismi zor bulduk size kolay gelsin
Twinmomtobe Mucizeveannesi benim de ikiz kızlarım olacak Allah nasip ederse ben Melisa ve Melina koyacağım biri çiçek biri de bal demek 💕
Ozderr Mucizeveannesi ayla Ayça , deniz Derya Adel Ariel Lena Lina Liva Liya sanırsam bunların hepsi Kuran’da geçiyordu yine de bak canım tam emin olamadım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişleri 🌹❤️
Nickimyokkibenim Ozderr canım ariel yahudi ismi Kuran'da nerede geçiyor ki bir de burada ki isimlerden çoğu kuran da geçiyor ama anlamı yok. Yanlış anlama lütfen düzeltmezsem sorumluluk hissettim sende araştır demişsin arkadaşa zaten 😊
Ozderr Nickimyokkibenim biliyorum orda tek yabancı isim ariel ama digerleri Kuran’da geciyor anlamlarını bilmyorum ama kulaga hoş gelen isimler ☺️