tecrubesizanneadayi12 Sabah 1 cm açıklık vardı ama ne sancı ne su ne de nişanım geldi şuan sancıyla uyandım böyle adet sancısının bir anlık nefes kesen ağrısı sizce hastaneye ne zaman gitmeliyim aralıklarla oluyor mesela şuan iyiyim
nilayakinci tecrubesizanneadayi12 eğer uzanınca dinlenince geçiyorsa yalamcı sancıdır ama 10 dakikada 1 5 dakikada 1 geliyorsa gidin hastaneye dakika tutmanız lazım
pamukseker15 tecrubesizanneadayi12 su yada nişan gelmesine gerek yok sancılar 5 dakikada bir olduğu zaman hastaneye gidin. Bu arada sıcak duşa girebilirsiniz
Mete04 tecrubesizanneadayi12 bence sicak duşa girin squat yapmaya çalışın çünkü sancı en güzel evde çekiliyor
tecrubesizanneadayi12 nilayakinci uzanınca da bir süre geçiyor tekrar başlıyor ama 5 dakikaya düşmedi biraz daha bekleyeyim o zaman
tecrubesizanneadayi12 pamukseker15 teşekkür ederim henüz beş dakikaya düşmedi aralıklarla geliyor ama canımı yakıyor sizce açılma ilerliyor olabilir mi
tecrubesizanneadayi12 Zeynepcelik45 canım sabah benim kontrolüm vardı doktor çatı muayenesinde anladı ama kendin anlaman imkansız bence çünkü doktor bile baya uğraşarak anladı
tecrubesizanneadayi12 Mete04 bende öyle duydum ama sabah açılmam vardı ya gider gitmez hemen doğuma alırlar diye bir korktum gidip en azından bir ortama hakim mi olsam acava diye düşünüyorum ama 8 e kadar bekleyeceğim doktor muayeneleri başlayınca gideceğim hem daha düzenli değil
Mete04 tecrubesizanneadayi12 canım insallah açılman falan güzel ilerler de hemen doğuma alırlar bu senin için daha avantajlı olur . Hastanede sancı biraz daha stres yapıyor insanda ve ebeler gelip sürekli alttan muayene ediyorlar ama bu süreci evde geçirince daha rahat oluyor .daha suyun falanda gelmemiş zaten bide sancıların sıklaşınca gidersin yinede sen bunları düşün daha iyi bilirsin rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin