ysmnprltn Kızlar 35. haftadayım. Geçen haftadan beri inanılmaz gaz sancısı çekiyorum.kimyon suyu içiyorum vücudumu sıcak tutuyorum yürüyüş yapıyorum eşim sırtıma masaj yapıyo. Bunlar dışında ne yapsam geçer ya da sizde de aynı sorunlar oldu mu bu haftalarda?
Sinemekee ysmnprltn Allahım Allahım o sancıyu çeken bilir tuvalete çıktığım halde geçmezdi hala yoklar arada ama beni 3 gün süründürür 🥺 ne yapsam işe yaramaz
ErhanKubra ysmnprltn benim 7. Haftadan beri var 10. Haftadayım mahvetti beni tek geçiren şey sıcak su torbası bacaklarımın arasına popomun veya ayaklarımın altına koyuyorum geçiriyor çok şükür
Mihsu ysmnprltn dün köpek pozisyonu aldım mesela iyi geldi çıkardım ikinci hamileliğim birazda gaz sıkışmalarına alıştım e bir de hep hareket halindeydim ev iş vs😂
ysmnprltn Mihsu kronik reflü hastası olduğum icin ben de alıskınım ama artık bıktırdı ya uyku uyutmuyor zaten uykusuzluk var çok kötü bi durum
Mihsu ysmnprltn ah bacı gaz deyince listenin başında ben varım kızım 8 Ay gazlıydı ağır kolikti inanılmaz zor bir şeydi
ysmnprltn Mihsu hadi ya🥺 peki sen hamileyken cok gazın oluyo muydu ben simdi korkuyorum benim böyle gazım var bebeğime de gececek diye
Mihsu ysmnprltn seninle onunla geçme durumu değil aslında bu yani kızım öyle doğdu maalesef böyle ağlasın istiyorduk amasessiz ağlasın istiyorduk 😂
Mihsu ysmnprltn kolik inanılmaz zor bir şey hele ki benim kızım gibi okursa biz ne bilelim her bebek böyle ağlıyor sanıyorduk kontrollere götürüne bi dinliyorduk mık mık ağlıyordu bebekler bizim kız saatlerce ya o nasıl ses yarabbim sessiz ağlasın istiyorduk bana mesela çok üstüme gelindi onu yeme gaz olur bunu yeme diye muhakkak biraz etkiler ama çözüm değil asla olsa benim kızımda olurdu 😂
HTSY-3535 Benim durum da aynı 25 haftalık oldum aşırı derecede var bugün artık karnımda ağrı yapmaya başladı karnım hep ağşa da birden topak gibi yukarı çıktı 🥺
Acemianne8 ysmnprltn 34+1 haftalığım şuan gaz sancısından uyandım karnım çok ağrıyor WC gidince çıkıyo ama aşırı şiddetli hiç böyle gaz görmedim ama gene de geçmedi