Aselhumaninannesi ilkin41 baya şans işi desenize oraya gidiyorum bende işte tek cekingem o sonuçta aynı odada iki kişi bir gecede kalınsa yanınızda siz farklı o farklı siz mutluyken o hüzünlü olabiliyor 🥺
Pentate Aselhumaninannesi valla pazartesi umuttepede doğumum var özel odayada isim yazdıyorsunuz doğumhane tarafından ama boşşa girebiliyorsunuz saçma geldi bana biraz bu durum parasını ödeyeyim dedim oda olmuyor ben 32 inci haftada geldim kocaeline başka şehirde özel takipliydim önce kızdılar bu zamana kadar nerdeydin diye 😂 kabul etmeme durumu yok ama ilk kan idrar ultrason herşeye girip dosya açtırmanız gerekiyor yada normal doğum yapacaksanız acilden girin doğuruyorum diye
Aselhumaninannesi belinay41 taam gece 12 gibi girin Umuttepe randevu diye yazın link paylaşıyordum ama linkleri sanırım kaldiriyorlar
Aselhumaninannesi Pentate yok ben ordan takipliyimde özel oda için nasıl oluyor onu merak ettim çünkü özel odayı çok istiyorum iki kişi zor olur özel oda olunca erkek refakatçi ye izin veriyorlarmış sanırım ama iki kişilik odalarda izin verilmiyormus
sburcu41 Çok saçma bir sistem önceden rezerveli yapsalar çok daha mantıklı koskocaman hastane daha fazla olmalı bence bu odalar. Arkadaşın yazdığı gibi aynı odada bebeğini kaybetmis bir anne ve siz çok travmatik bir durum
Aselhumaninannesi sburcu41 evet gerçekten çok saçma sonuçta ücretli bir oda ise ona göre ayarlanabilir hem travma açısından iyi değil hemde düşünsenize onun misafiri benim misafirim vs ses gürültü olucak bir gecede olsa insan iki taraf için bunalım olur
Pentate Aselhumaninannesi evet özel odada erkek refakatçi oluyor ama geri kalan kısımda yasak şimdi hastaneden geldim şuan boş oda yok ismimin yazılmasına ragmen yarın sabah 7.30 da giriş yapıcam eğer boş varsa alabiliyorlarmış yoksa yine yok doğumhane kısmına gidip birine özel oda için isin yazdıracağım demeniz yeterli yönlendiriyorlar ama genel olarak yazılsada boş yani bakalım yarın be olucak
Mrszeyna Mutlubiranne41 canm ben hataneyi dava edecektim Allah’a havale ettim alikahya yüzüne bebeğimi düşürdüm orda anlatmaya kalksam okadar uzun ki neyse orda doğuran akrabalarım var benden uzak Allah’a yakın olsun diyolar
hunilimom Mutlubiranne41 ben Alikahya da sadece bir gün kaldım ikimci doğumum olmaisna rağmen eşime dedim iyi ki ilk gebeligim değil yoksa aşırı korkar dogurmazdim Allah kimseyi düşürmesin hemşireler azarlamak için yer arıyor heryer Suriyeli pis bı yerdi serum yedim ama yatakalri felan kokuyordu sabah doğum yapan hastanın kanlı yatağı hala duruyordu
Aselhumaninannesi Pentate hayırlısı olsun inşallah nolur sanki özel oda sayısını arttirsalar kadın doğum resmen özellikli yani aynı odada iki farklı hasta biri gebe ise biri başka birşey oluyor şuan 34. Haftaya girdim yine yazarlar herhalde ama yazsalards şans dediğiniz gibi
sburcu41 Pentate nasıl olacak doğumunuz? Sanırım doktor kim denk gelirse oluyor peki ebeler nasıl memnun musunuz?
Pentate sburcu41 evet üniversite den sesleniyorum sabah erken den giriş yapıp özel oda kaptım😂 fiyat çok cüzzi gerçekten neden kimseye revize edemediklerini anladım. Burda kim varsa o girecek doğuma özel doktor seçmedim giydim picamalarımı bekliyorum😂
sburcu41 Pentate yaa çok sevindim adınıza😊 sağlıkla, kolaylıkla geçsin süreciniz🙏doğumdan sonra detayları bekliyoruz 🤗benjm de bugün kontrolüm var orda
Aselhumaninannesi Pentate hadi hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla bebisinizi kucağınıza alırsınız inşallah 😍😍
Zhr111 hunilimom merhaba ben de orada doğum yapmak istiyorum odalar kaç kişilik refakatçi durumu nasıl ebeler hemşireler ilgisi merak ediyorum bilgi verir misiniz 🌸
hunilimom Aselhumaninannesi hastaneyle görüşmek gerek benim kardeşim Umuttepe başka sebepten yatmıştı annem 2 kez almıştı odayı önceden ayirtma yapılıyor mu bilmiyorum genelde dolu oluyor cunki sekretere sormak lazım ama rahat oluyor ben annemle kalıyordum özel odada olunca
Aselhumaninannesi hunilimom cüzi miktar olduğu için şans iyimis doğum katında gebelerde öyle tercih ettiği için artık şans inşallah bende bulabilirim haftaya gidince listeye adımı yazdirim bir umut artık
belinay41 Aselhumaninannesi oda nasıl ayırtılıyo bilgin var mı bende iki gün önce sordum tüm odalar dolu dedi nasıl ayırabilirim