1Gunes öyle diyenler yüzünden psikolojim bozulmuştu benim. Hiç takma. Memeyi emzik gibi kullanmıyor. Daha çene kasları çok kuvvetli değil. Ancak emiyor. Yorulup uyuyor. Arada bir uyanıp emip geri uyuyor 😄 sadece aç oldukları için duygusal yönden de memede durmak istiyorlar bazen. O dönem kızımı ben bazen 15 dakika arayla emzirirdim. Ne zaman meme aransa verirdim. Bana da alıştırma seni emzik yapar falan dediler ama hiçte umursamadım. Memede uyumasına da izin verdim bazen. Bazen göğsümde uyuttum saatlerce. Uyuduğu tek yerdi 🥲 iyi ki yapmışım diyorum. Şimdi 3.5 aylık oldu. Kucağıma sığmıyor artık. İstesem bile asla kucağımda uyumuyor. Memede de uyumayı bıraktı. Eskisi gibi kısa aralıklarla emmiyor. 3 bazen 4 saatte bir istiyor. Versem bile almıyor aç olmadığı için. Özlüyorum o zamanları 🥲 bence keyfini çıkart. İstedikçe emzir bebeğini. Kucağında uyut. Uykusuzluk yüzünden çok zor biliyorum. Bende uykusuzluktan yorgunluktan kafayı yiyecektim o dönem. Ama zamanla düzene girmeye başlıyorlar. Birde gazdan da uyumuyor olabilir. Gazını çıkarıyoruz. Bitti sanıyoruz ama bitmiyor maalesef. Çok illet bişey. Gazını yapıp tam rahatlamadan da asla deliksiz uyuyamıyorlar ne yaparsan yap.