ayselms Gizem_cetinbas aramızda 2 gün var 😅 bende meraktan ölüyorum 4,5 yaşında oğlum var bi tane Bakalım bu ne oalacak oğlumda çok rahattım hiç hamile gibi değildim ama bunda sürekli yatasım geliyo iş yapasım gelmiyo ve doymak bilmiyorum 🙈
Cennet1992 Senaykork banada tahminde bulunurmusun ilk gebeligim haftaya cinsiyeti ögrencez Insallah bebegimiz gösterirse
Senaykork Gizem_cetinbas inşallah gönlünüzden geçen olur , belirtiler başladım peki oglunuzdskiyle aynımı ilerliyor
Gizem_cetinbas Senaykork Değil hiç benzemiyor oğlumda kendimi çok yorgun hissediyordum sürekli uyumak yatmak istiyodum bunda öyle değil uyku tutmuyor hiç oturmak istemiyorum miğde bulantısı falan da yok sadece belimin yan tarafları çok ağrıyor
miniktirtilinannesi04 Gizem_cetinbas raabim inşallah sanada banada gonlumuzdekini verir 🥺😍 çok istiyorum kız olmasini
Gizem_cetinbas ayselms Ayni şeylerin tam tersini yaşıyoruz önümüzde ki Cinsiyeti belli olucak gönlümden geçen kız bitanede kızım olsa ne güzel olur 😊
ayselms Gizem_cetinbas bizde eşimle o kadar çok kız istiyoruz kiii anlatamam çok dile getirmekte istemiyorum ama Allah biliyo 🫠 Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin herkese 🤲🏻
Cennet1992 Gizem_cetinbas insallah tabiki önce saglikli olmasi en önemlisi ama kalbim hep kız istiyor Rabbim gönlümze göre versin insallah saglikla kavusalim meleklerimize
Gizem_cetinbas Cennet1992 Ay amin inşallah herşeyin hayırlısı allah bize neyi nasip ederse o inşallah hepimizin gönlünden geçen olur kaç haftalıksınız bu arada 😊
Gizem_cetinbas Cennet1992 Aa sizin ki baya büyümüş gösterir artık doktorum bana erkekler hemen bacaklarını açıp gösterir demişti ilk gebeligimde gerçektende öyle oldu ama kızlar göstermiyormus