newmom07 Hilallsili96 benimde ağrıyor 18+4. Doktorum doçen ve işin ehli birisi. Normal dedi, bebiş büyüyor ve genişliyor rahimimiz. Korkmayın. Kanama vs olmadığı sürece❤️
anneolmakzoramagulusuyeter_ Hilallsili96 aynısı bende var kaç haftadır iyice şiddetlendi doktorum normal dedi direk enfeksiyondan şüphelendim şiddetlenince mantarı da söyleyince hemen fitil krem yazdı
atlasinannesi_ Hilallsili96 erkek bebekte daha fazla oluyor canım ara ara giriyorsa normal ama hiç geçmiyorsa bir sıkıntı olabilir sol tarafına yat dinlen geçmezse doktora görün
Beybi_2022 Mystrerius az önce nişan dediğiniz postun sahibiyim yazım silindi maalesef foto paylaştığım için nişan dediniz siz 20 haftalığım daha
Hilallsili96 newmom07 sevindim valla dün zaten postu açtıktan 20 dakika sınra grçti yorganıma sarınınca üşütmüşte olabilirim 😳 sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah 😊
Hilallsili96 Nurcanben dikkatli olun takip edin benim geçti dün akşam daha, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊
Beybi_2022 Sevgi56 evet gittim çok şükür bişey yokmuş açılmam kanamam vs yok doktorum korkulcak bişey değil dedi herşey normalmış rahim agzım falan kısalmamısta
atlasinannesi_ Hilallsili96 kendini yorma fazla çok uzun ayak üzerinde durma dinlene dinlene yap ne yapacaksan bende bebek anne rahmine düştüğünden beri kasık ağrım var erkek bebek annesiyim
Hilallsili96 atlasinannesi_ her zamna olan bişey değil çok şükür 😊 kız bebek birde beni çok rahatsız etmiyorum 😀
Hilallsili96 @atlasinannesi_ @newmom07 @Nurcanben çok affedersiniz ama kızlar bişey sorucam ben magnezyum kullanmaya başlatçdıktan sonra dışkı rengim koyulaştı randevuda doktoruma soru camda benim gibi olan var mı
atlasinannesi_ Hilallsili96 ben magnezyum kullanmıyorum ama aynı şey d vitaminine başladığımdan beri bende de var
Hilallsili96 atlasinannesi_ zaten pek iş yaptığım söylenemez tansiyon hastasıyım ben çok yorulmamam gerekiyoe genelde dinleniyorum. Bazen yemek yaparken ayakta uzun süre kalaniliyorum ondan oldu herhalde dün, çok şükür bir sıkıntı olmadan kısa sürede geçti :)
Hilallsili96 atlasinannesi_ bazı ilaçların yan etkisi olabilirmiş, ilk sezeryanımdan sonra demir ilacı kullandım bir süre o zamanda öyle olmuştu doktorun normal olduğunu söylemişti