Melikehllderin 20 de oldum arıyorlar zaten sağlık ocağından, aşıdan sonra bikac gun kolda ağrı olduyo ama 😔
Senaykork Ozlem77 Ankara’da hep öyle ilk gebeligimdede bu haftalarda oldum, hatta ilk geveligimin 2 dozu için 24 te gittim diye geç kalmissin diyip yapmadılar.
Senaykork KayraKuzusu herkesin farklıdır onla bı alakası olduğunu sanmıyorum, 2 gebelikte 15.haftada hissediyorsun cunki hareketlerini
Ozlem77 Senaykork geç yapmak yapmamaktan daha mı zararlıymış Değişik Muhakkak ki doğruyu söylüyorsun da şaşırtıcı ine bu sağlık bu sonuçta heryerde Farklı tarihte olunması ne kadar doğru yada sorun olmuyorsa tarih Farklı diye neden 24. Hafta da yapmamşlar şaşırtıcı vardır bir bildikleri herhalde
KayraKuzusu Senaykork bende 16. Haftada hissettim,Doktorun söylediğini yazdım ne kadar alakalı bilemiyorum
btllsk Denisss37 Ya banada tavsiye etmedi doktorum bende olmadım 30 haftalık olduk sezeryan olcam büyük ihtimalle ve birkaç kişi olsaydın çok önemli falan dediler korktum. Sizin birşey oldumu doğumdan sonra 🙈