zelihakarakutuk1 Beşik önerileriniz nelerdir? Park beşik tercih edenler nereden aldınız fiyat bilgisi verir misiniz? Sepet beşik kullanışlı mı kullananlar yazabilir mi ?
Nazlimom zelihakarakutuk1 sepet beşik kullanışsız oluyor kuzenim almıştı geri sattı bebek hızlı büyüdüğü için beşik kücük kalır ben yoyko park beşik kullanıorum 1 yaşına gircek döne döne yatıyor içinde rahat
sburcu41 zelihakarakutuk1 kanz sleepyside anne yanı park yatak aldım 1ay önce hepsi burada sitesinden 2000₺.Alt değiştirme aparatı, dönencesi ve yan tarafina takılan organizeri var. Kaliteli ve kullanışlı gözüküyor 1 ay sonra kullanmak nasip olacak 😊
Paramedik16 zelihakarakutuk1 oğluşlarıma kullanıyorum (ikiz) civilden aldık 1200 tl ye hemde kısa süre yatcakları için çok para vermek istemedim açıkçası yazın odalarında yatırcaz içindeki reflü yataklı baby nestleri de trendyoldan aldım
Gozdece_06 zelihakarakutuk1 elle madre aldım çok araştırarak canım henüz kullanmadık ama kurulumu çok basitti ve duruşu falan benim çok hoşuma gitti umarım kullanışlı da olur 🙏🏻