zeynepnilda12 bitterciko her örtülüş şekilde bir değil yüzüne direk getirip örtsen sıkıntı zaten cibinlik gibi beşiğinin üstünden getirilirmesi lazım
ilknursarenacar zeynepnilda12 ben kendim yaptım sarı tulbente nazar boncuğu motifli işleme çok güzel oldu
zeynepnilda12 ilknursarenacar ay canım sana zahmet fotoğrafını atabilir misin bende model arıyorum yapmak için ama bulamadım 🫢
zeynepnilda12 Nazlimom kişiden kişiye değişiyor 1 yaşına kadar örten anneler bile var bazı anneler bebekleri sallayınca battaniye örtüyor o abarttı işte 40’ı çıkana kadar örtülse tamamdır 😄🤷🏻♀️
Nazlimom zeynepnilda12 1 yaşına kdr nasıl örtülcek canım bizimki 1 yaşına gircek imkansız örtmesi döne döne yTiyor boğulur onla😂
Bernnnaaaa zeynepnilda12 sarılığa falan iyi gelmiyor ben söyliyim size sarılık olmasın istiyorsanız 1 buçuk 2 saatte 1 emzirmelisiniz ben örtü falan örtmedim sarılık riski bile olmadı zaten bence riskli hiç gerek yok ışığa alışsın çocuk sonra zorlanırsınız
zeynepnilda12 Bernnnaaaa sarılık olmasın diye sarı tülbent öneriyorlar eskilerin dediği bir şey babaannemde hep söyler ben bu tür şeyleri dikkate alıyorum belki siz almıyorsunuzdur kişiden kişiye göre değişir
ezgusscom Sarı örtüyü asla istemiyor doktorlar çocukta sarılık varsa fark edilmesini engelliyor diye.
zeynepnilda12 ezgusscom ya sürekli örtülen bir şey değil sürekli sarı örtü yüzünde olacak diye bir şey de yokk
Bernnnaaaa zeynepnilda12 bunun bilimselliği var mı peki sizce ? Zaten sarı birşey olduğunda anlamazsınız bile sarılık olduğunu
zeynepnilda12 tugcee0 çoook güzelmiş yaptır muhakkak gerçekten çok güzel inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım benim ❤️🙏🏻
Lina-Annesi zeynepnilda12 canimmm bana bi arkadaş yapti. Sari yanları nazarbonculuk modelinden işledi. Çok güzel
Beybiacar zeynepnilda12 sarılığın tek çaresi iyice emzirmek sarı örtü , yok içinde altın olan suyla çocuğu yıkamakmiş yok sarı ışıkmış hepsi batıl inanç anne sütü onun tek ilacı sık sık emzirmek gerekiyor
zeynepnilda12 Beybiacar evet öyle tabiki de ama büyüklerimiz hep söyler yani sarı örtüyü 40’ı çıkana kadar örtün sarılık için onlar daha iyi bilir
esiaks Beybiacar Sarı ışık batıl değil ki. Bebek küveze alındığında da sarı ışık altında yatırıyorlar. Tabi emzirmek, bebeğin beslenmesi en başta yapılması gereken, ama sarı ışıkta faydalı.