Zumzugukodummuzzingillatirim Sevvl neden kızzzz Kızımın adı Umay, Türk mitolojisinde Umay ana diye geçer ve Yaşam ağacının sahibesi diye düşünmüştüm
ballikedii Zumzugukodummuzzingillatirim Aşko doğumdan sonra yaptırıcam bende fikir lazım banada ne bulursan yolla gelsin 😂
Zumzugukodummuzzingillatirim ballikedii aşko aynısı olursa kızıma özel olamaz dkdkdkdk oku topla bilgileri
onelastgoodbyy Zumzugukodummuzzingillatirim zeynep Umay ismi çok tanıdık geldi doğmak bilmeyen bi kızımız vardı, karıştırmış da olabilirim isim benzerliği sanirim sorry 🌸
Zumzugukodummuzzingillatirim Sengul-9798 hamilelikte dövme sıkıntı değil ama herşey steril ve kaliteli boya vs olmak zorunda. Bu yüzden de çok öneriliyor çünkü kimseden emin olamazsın ama ben doğurdum 7 aylık oldu 4 5 yaşına kadar da istemiyorum bir tane daha 🤣🤣🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim Sengul-9798 yoksa ben hamileliğimi öğrenmeden önce yaptırdım hemde aynı anda 2 tane, 1 ayşık kadarda yaklaşık olarak hamileymişim. Çocuğum doğdu 7 aylık yani.
Zumzugukodummuzzingillatirim ballikedii aşlım gökyüzü haritası çıkarttım @mylittlebabym önermişti onu garanti yaptırıyorum
elifcicek_07 Zumzugukodummuzzingillatirim sakura daha güzel yaşam ağacı herkeste var. Koreli dövmeci oppaların instagram hesaplarına bak çok orijinal çok hoş şeyler var. Ben beş altı sayfayı takibe aldım doğumdan sonra dövdürcem bende :)
Mineklc Zumzugukodummuzzingillatirim ya bırak haramı falan her halt bitti dövmenin haramımı konuşulcsk keyfine bak sen 😂 bence sakura güzel fikir eğer renkli kullanabilirim sıkılmam dersen
Zumzugukodummuzzingillatirim Mineklc küçük prens var atkısı kırmızı gerçi iki seans sildirdim kapattırmak için ama daha renkli bir şey gelecek diye 🤣
Binnur-cam Zumzugukodummuzzingillatirim amann sen ne bakıyosun buraya burdakiler kendini Medinede sanıyo şeytan yerine insan taşlıyolar oyüzden takılma 🤣 canın ne istiyorsa onu yaptır eşimle bizde kızımızın doğum tarihini yazdırmayı düşünüyoruz bakalım ne zaman icraata geçer bilemiyorum 🤣
Nnanaa Zumzugukodummuzzingillatirim direkt dümdüz ismini yazdırıcam hep minimal dövmelerim vizyonsuzum ben keşke fikrim olsa 🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim Nnanaa aşkım ben doğum haritasını çıkardım Zeyno ateşledi fikri onu yaptırıcam