Hediye_00 Kızlar 16 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim acayip bir baş ağrım var yaşan oldu mu yada var mı yaşayan dayanilcak gibi değil çözüm önerisi olan var mı ???
Pnr_KMRC1 Hediye_00 14+6 haftalık hamileyim akşam yemeğinden sonra bir baş ağrısı beynim çıkıcak sanki burun deliklerinin altına üstüne viks sürdüm saat başı tekrarladım ağrım azalarak bitti dene istersen cnm 🌸
esinnnnn1 Hediye_00 ilk hamileligimde 16-17 haftaya kadar o ağrıyı her gün çektim sonra hacamat yaptırdm ve bıçak gibi kesildi gitti
Hediye_00 Badem_gozlum_ içmez olurmuyum içiyorum ama pek bir faydasını göremedim beynim çıkacak sanki soğuk buz koydum densap taşları var ondan sürüyorum banamisin demiyor
Hediye_00 Pnr_KMRC1 ay hemen denicem ya 1 haftadir ilaç iç yat aynı geçmiyor benimde sabahları bişey yok öğleden sonra ne oluyorsa oluyor baş ağrım delircemm
Hediye_00 esinnnnn1 yaa hacamatta yaptiramam ki korkarım ben ya hamilelikte zararı olmuyor o zaman dimi
Pnr_KMRC1 Hediye_00 dene cnm içine deil ama burun deliklerinin altına üstüne azıcık sür kokusu geçince tekrar sür o şekilde tekrarla valla gözümü açamıyordum bana çok iyi geldi doktorumada söylemiştim içine sürme demişti kokusu baş agrısını alıyor demişti🌸