nazlisert 14 haftalık hamileyim 6. Hafta itibariyle bazı koku ve yiyeceklere hassasiyetim başladı. Mesela soğan, salça, pizza, yeşil zeytin v.b. gibi… sizde de oldu mu ve ne zaman geçecek bilgi verirseniz sevinirim🥰
Emineedrk nazlisert bende de tavuk ve yumurtaya karşı vardı tavuğu aştımda yumurtayı aşamıyorum 35 haftalık olucam hala yiyemiyorum hatta bı keresinde kusmuştum doktorum zorlama kendini dedi 😂
Edafmo nazlisert ben kırmızı etten tiksinmiştim sadece biraz köfte yiyebiliyordum. Doğum yapalı 1 ay oldu hala daha kırmızı ete karşı mesafeliyim malesef😂 tiksindiğim herşey geçti bulantılarla beraber ama et kaldı
kahvesever__ nazlisert bende de ikinci gebeliğimde oldu ilk oğlumda hiç yaşamadım et den ve abur cuburdan tiksinti olmuştu
Yazmelegi_ nazlisert ilk zamanlar sogan kokusuna tahammül edemiyordm hatta mutfağa girmiyordum yani giremiyordm annemde kaldım 1.5 ay kadar sonra da 12 hafta dolunca düzeldi
MadameHappy34 nazlisert :) Et ürünleri,kuruyemiş türleri,yumurta,domates,avokado 6+ dan 25-26 ya kadar devam etti yiyemedim,şuan 32+1 yavaş yavaş yumurta ve et tükete biliyorum,domates olarak sadece siyah olanları :))
Seyma2525 nazlisert bende tavuk çok severdim şimdi yiyemiyorum bide çiğ köfte önceden deli gibi çiğ köfte yerdim şimdi yiyemiyorum bi kere yediğimi olduğu gibi kustuğum için ve rahatsız ettiği için tiksindim artık