kckfalmily Yakını ayak bileğinde kireçlenme olup kortizonlu iğne yada ameliyat olan var mı? Bende çıktı inanılmaz ağrı çekiyorum ameliyat olup daha kötü olursam diye korkuyorum. Çevreniz de örnekler varsa yorumlarınıza ihtiyacım var simdiden teşekkürler ♡
Kayaozge kckfalmily Canım benim annemin ayak bileğin de değil de bacağın da vardı iğne ilaç hiç biri işe yaramadı doktor artık en son çare ameliyat dedi 2 ay önce ameliyat oldu annem ama olup olmadığına pişman oldu niyetim seni korkutmak değil ama çok zor geçti iki ay geçmesine rağmen hala bacağı düzelemedi yani annem keşke ameliyat olmasaydım da eskisi gibi ağrı çekmeye razıydım diyor hep o derece ağrısı var düşünün
kckfalmily Kayaozge işte bende tam olarak bundan korkuyorum. :( 29 yaşındayım ama ruhen agrilar 50 gbi hissettiriyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Çınar yaprağı cayi 1 ay içince kireclenmeye cok iyi geliyormuş. 10 gün içtim baya rahatlattı hamile oldugumu öğrendiğim için onuda içemiyorum :(
Kayaozge kckfalmily Daha çokta gençsiniz ilerleyen yaşlarınız da daha da zorlanabilirsiniz. Valla nediyim Allah yardımcınız olsun annemi öyle gördükten sonra bu tarz bacağı ağrıyan her insana içim ayrı gidiyor bir de hamileymişsiniz şimdi olamazsınIz da zaten umarım bi çaresini bulursunuz 🌸
kckfalmily Kayaozge insallah insallah cok tsk ederm yorumlariniz için Allah kimseye dermansız dert vermesin⚘🤲