Sinem_45 saleymom İdrar köpürtmesi nasıl oluyor kız Allah iyiliğini versin yüzümü güldürdün gece gece maşallah Allah sana bağışlasın kuzum 😂❤️
saleymom Sinem_45 ya böyle deterjan içmiş gibi hemde 😂😂 Allah herkesin gönlündekini hayırla versin inşallah ❤️
Marulkafa1 Yazmelegi_ bnm adetim 9 gün oldu gecikeli ve bugün nogaz kurulugu var grip olackmism gibi ama başka belirti yok hamilelik varmı bilmiyorum keşke olsam🥺
Sinem_45 Marulkafa1 İnşallah olur kuzum allahin yanında çoktur doğru zamanı bekliyordur eminim moralini bozma 🙈❤️
Sinem_45 Elzem123 Bendede çok üşüme var canım ya ay inşallah bende güzel bir haber alırım inşallah 🙏🏻🙈Rabbım sana bağışlasın ❤️
Hatice_123456 İlk belirtilerim sık sık idrara çıkma oldu bide kalp atisim nabzim çok hızlanmıştı bide çok gaz oldu karnım gar gur sürekli
Sinem_45 Hatice_123456 Ben idrardan yola çıkamıyorum işte maalesef zaten normaldede sürekli tavaf ederim tuvaleti 😂😂 Allah sana bağışlasın kuzum 🙏🏻❤️
Sinem_45 esraEb Maşallah kuzum dediğin göğüs hassasiyeti bende de var bazen çok sis hissediyorum dokunamıyorum bile öyle düşün Allah sana bağışlasın umarım bende güzel haber alırım benimde 13 14 gün gibi bir gecikme var 😂😂🙈
esraEb Sinem_45 ooo bayağı olmuş test yaptır bence. Herkeste aynı belirtiler olmayabilir belki sende sadece göğüs hassasiyeti vardır.
Sinem_45 esraEb Valla kuzum benim gece tek terleme nedenim üzerimde ki ağırlıklar 😂😂Maşallah ilk gebelik hep acemilik olur rabbim sana bağışlasın banada nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️
Sinem_45 Mutluanne111 Ayy kuzum inşallah inşallah çok dua ettim geçen ay incir suyu kullandim çünkü Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️
Mutluanne111 Sinem_45 Aminnn Rabbim olmayanlara da versin İnşaAllah 🙏Öğrenmesi bile o kadar güzel bir duygu ki sana da nasip etsin.🥰
bulmusnesrin20 Bende belirti hiç olmadı normalde de 2 gün gecikme olabiliyor diye umutlanmamıştım ama içimde sebepsiz bir heyecan vardı o heyecana kapılıp test yapmıştım şimdi 12 haftalığız 🥰
Sinem_45 bulmusnesrin20 Maşallah kuzum inşallah sağ salim kucağına da almayı nasip eder rabbim banada bol bol dua et olur mu 🙈❤️🙏🏻
ikicicek Sinem_45 ilk hamileligimde aşırı gaz sancısı çekmiştim sadece bu seferkinde hiç gaz sancısı olmadı göğüslerimden ağrı hassasiyet oldu birde rahimde ağrı
Sinem_45 ikicicek Benimde göğsüm çok hassas kuzum yüz üstü yatarken bile rahatsız olup yatamıyorum 🤦♀️Allah sana bağışlasın inşallah benimde vardır 🙈❤️
ikicicek Sinem_45 inşallah vardır göğüsler bence en büyük belirti özellikle uçları Rabbım tez zamanda nasip etsin
ozozoz Sinem_45 Göğüs hassasiyetim çok belirgindi. Sürekli acıyordu. Yatarken sağa sola dönemiyordum. Bir de kasık ağrım olmuştu.
Yeliff78 Sinem_45 regle 1 hafta kala kasığımda çok ağrı oldu ilk defa öyle bi ağrı yaşamıştım regl sancısına benzemeyen bi ağrıydı ihtimal vermemiştim hatta o sıra bitki çayları içiyordum ondan şüphelendim acaba çaylar yan etki mi yaptı diye
Sinem_45 Yeliff78 Ama suprizzz minnoş gelmiş 😂😂🙈 Benim kasiklarim anı hareketlerimde çok ağrıyor yani birseyler saplanıyor gibi oluyor 🤷♀️
mrvdmhmz Sinem_45 aşırı Göğüs hassasiyeti olmuştu yüz üstü yatamıyordum dokununca acıyordu tek belirtim buydu ☺️
Sinem_45 esraEb Eşim yüzünden hepsi kanser edecek bu adam beni sonunda erken diye diye yaptırmadı bende kaynanama söyledim oda kızdı ben getiririm kızım sana testi dedi 😂😂 inşallah yapıp öğrenicem en kısa zamanda ❤️