anneoluyorm_ Banusametailesi 2 tane aldm Daha çok Rahat takımlar tercih ediyorum hamileler için Trendyol da var
papatyaseveranne Banusametailesi bi pantolon bi tayt aldım. 18.hafta bitti. Erken mi aldım diye düşünüyorum sonra olur mu acaba. 🧐göbek olur kesinde bacak ve kalça tam oturdu şuan 😅
Senayl34 Banusametailesi 8 aylık hamileyim hiç almadım tayt alocagim zaman s benden yerine l beden aldım onları giyiyorum extra para vermedim hamilelikten sonra giymiycem o yüzden gerek duymadım ben bı panotlon 400-500 zaten en düşüğü bu fiyat
Busel Banusametailesi sadece 2 tane hamile taytı aldım 27.haftaya kadar kendi taytlarım kıyafetlerim oluyordu. 32deyim üstlerim hala oluyor çok kilo almadım karnımda cikmadi. Hamile taytlari çok rahat kesinlikle öneririm 😇
Banusametailesi anneoluyorm_ ben çalıştığım için takim tarzı giymem mümkün olmuyor 2 tane mavi 2 tane siyah hamile pantolonu aldim sence çok mu almışım ya
tubiii11 Bir tane aldım bir tane de ablamdan aldım bi tane de hamile tayt yeterli olur diye düşünüyorum 🤨 😀
Simay13 LC.den bir tane hamilelik kot pantolonunu aldım indirimdeydi şansımdan. 129 TL.ydi. pazardan da 2 tane gebelik tayt aldım onlarda uygundu. Biri 75 TL biri 90 bu kadar yeter gerek yok fazlasına. Evde pijama ile geziyorum zaten 🙈🙈
Banusametailesi anneoluyorm_ dimi Bi an çok mu aldım acaba diye düşündüm de eşimde doğumdan sonra giymiyceksin 1 siyah 1 mavi alsan yeterdi falan dedi kendimi çok almış gibi hissettim
Hazalert Banusametailesi neredeyse 7. Ayıma kadar likralı pantolonlarım oldu karnım hiç büyümemişti desem yeridir. Sonrasında da bi penye pantolon bir de tayt aldım bir beden büyük olacak şekilde son zamanlarımdayım öyle idare ettim.
Yazmelegi_ Banusametailesi 1 tane lcw den hamile pantolonu aldım indirimdeydi 100 tl ye onun harici bol rahat giydiğim şeyler vardı o yüzden almadım başka bsey