Paramedik16 Hulya2626 canım bilgim yok üstte kalsın ne için istiyosun özel hastaneler gerek görürse veriyor
nerminnn_ Hulya2626 doğum iznin bitince 2 kez 10 gün 10 gün daha rapor alabilirsin ya da özel sektör de olsan ücretsiz doğum iznini uzatma hakkın var onu kullan para karşılığı heyet raporu verilebileceğini sanmıyorum ben
ysmnprltn Kız bu soruna biri hastane adı yazsa başta sen olmak üzere hepiniz topun altına gidersiniz😂
Hulya2626 Paramedik16 doğumdan sonra kullanmak istiyorum. Bebek çok küçük bırakıp işe gitmek istemiyorum. Adam gibi doğum izni verilmiyor ki iki aylık bebeği nasıl bırakıp gideceğim.
Defnesa Hulya2626 küfür mü ettik hayırdır 😂 sorduğun sorunun mantığı yok adam buraya hastane yazsa sabahına soruşturma başlatılır hastaneye de doktora da millet şikayet eder
Hulya2626 Defnesa küfür mü etmek gerekiyor saygısızlık için. Saygı anlayışınız bu mu? Gerçekten hadsizce konuşanlardan hoşlanmıyorum. Özelden de iletişime geçilebilir. Yardımlaşmak önemli olan.
Hulya2626 nerminnn_ ücretsiz izne çıkacak durumum yok ne yazık ki. Devlette çalışıyorum 40 gün tek hekim raporu hakkım var . Ama bir aylık bir aylık heyet raporu alan oluyor. 5 ay süreyle alan bile var heyet raporu.