zynpksre Aaslgryzb ben birinde gördüm daha yeni 60lardsn 70lere çıktı 1,5 aylık bebek emzirme vs derken tekrar 65e düştü sonrası da gider herhalde 😂
Rabia04_09 Aaslgryzb 9 kilo almıştım ilk hamileliğimde 40ım çıktıktan sonra tartıldım aldığım kilonun hepsi +1 kilo daha vermiştim
Aaslgryzb Esin1 ben 25 kilo aldım 3 haftam daha var 👻 ki diyetisyen ile 62 kiloya düşmüştüm son 2 kilom vardı 😭
Esin1 Aaslgryzb insallah bende kolaylikla verebilirim boyle devam ederse benimde doguma kadar bi 10 kilom kesin var 🙈
nermin08 Bende 67 kilo ile hamile kaldım 70 kilo olarak dogum yaptım. Doğumdan 15 gün sonra tartıldim 57 ye düşmüştüm 😊
Seydaeskii İlk hamileliğimde 17 kilo almıştım doğumdan 1 ay sonra hepsi gitmişti. Ama emzirirken aldım ama çok yemekten değil düzensiz beslenmekten bebeğim hiç durmuyordu yemek yapmaya da yemeye fırsatım olmuyordu her zaman ne bulursam onu yiyordum 😂
Esin1 Seydaeskii ayy 17 kilolara raziyimm ben keske doguma kadar 7 kilo daha alsam da 77 leyle dogursam 😂😂
Esin1 Asliormanci rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim veririz kız nolcaak bebisler iyi olsunda 💃😂
Esin1 Asliormanci rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim veririz kız nolcaak bebisler iyi olsunda 💃😂
Seydaeskii Esin1 Ben doktor korkusuna diyet yaptım asla kilo yasak şimdide öyle 5 ayda 5 kilo ayda 1 kilo sadece😂
Esin1 Seydaeskii ben her ay 2 kilo almisim😂 simdiden sonra dikkat etmeye calisicam ama son aylarda her turlu aliniyomus galiba
Zynpbr00 Aaslgryzb 55 ile hamile oldum 64 ile doğuma kirdim. Bebeğim 3 bucuk kilo doğdu. Doğumdan sonra eve gelince tartildım. Sadece 3 buçuk kilo gitmişti😂 bebegim 3 aylik oldu. 59 kiloyum
Seydaeskii Esin1 Ben ilk hamileliğimde ortalarda aldım 40 günde 10 kilo almıştım😂 sonrasında dikkat ettim almadım ama 37+0 da doğum yaptım 40 olsa alırdım 😂
Seter Esin1 bende her ay iki kilo alırdım 14 kilo ile bitirdim ama merdiven inip çıkardım her gün bunu yaptığımda kilom sabit kalırdı tabii sürekli yapamazdım