Ozlm-01 Arkadaşlar 7+5 haftam şiddetli bulantılarım var çok huzursuzum doktorum prilam yazdı ama kullanan varmı yan etkisi falan olurmu korkuyorum acıkcası ilk bebeğim
Zeynepozcan Ozlm-01 canım zararlı olsa doktorun neden önersin burdaki çoğu kadın kullanıyor prilam mide bulantısı için
Gurbet06 Ozlm-01 hamileler icin en iyi bulantı ilacı bence 👍 bende her iki gebeligimde kullandım aksam yatarken 2 tane iciyordum gündüz icmeyi denedim acayip uyku yapıyor gözlerini acamıyorsun 😴🤭 o yüzden yatarken kullandım hep ve gün boyu bulantım olmuyordu cok rahat ettiriyor, hic düsünmeden kullan bence 🥰
1Evrem 28 haftalık gebeyim 13 haftalıkken başladım hala kullanıyorum, gece yatarken 2 tane sabah 1 tane , eziyet etme kendine iç, gebeler için yapılmış bi ilaç
Sevall25 Bende 21 haftalığım hala kullanıyorum. İçeriği temiz bitkisel bi ilaç diye okudum gerçekten bulantıya iyi geliyor
Ozlm-01 Gurbet06 bebeğinizde bir sorun sıkıntı olmadı değilmi beni eşim kaygılandırdı biraz malesef ama bulantı berbat bişey hiçbişeyden haz almıyorum
Kubra0314 Bir kutu bitirdim içmeden duramıyorum 2. Kutuyu aldım rahatlatiyo hiç bir zararını da görmedim kullanabilirsin