Nurrbetl_ Kızlar merhaba ilk gebeliğim yeni hamileyim haftayı nasıl hesaplayıp sayıyorsunuz bilgilendirir misiniz
binnur64 Nurrbetl_ 5 hafta 2 günlük oluyo yani 5+6 olduğunuzun ertesi gün 6.haftaya giriş yapıyosunuz
Zeynepozcan Nurrbetl_ evet mesela bugün 5+2, yarın 5+3 ….. diye gidiyor 6+0,6+1,6+2,6+3, 6+4,6+5,6+6 şeklinde olacak
Zeynepozcan Nurrbetl_ 3 aya kadar önermiyorlar çünkü ilk 3 ay tutunma dönemi olduğu için ama doktorunuz müsaade ederse çok da zorlanmadan yapılır sanırım o konuda net bir şey söylemem doğru olmaz çünkü kişiden kişiye değişiyor bu mesele
busra-emre-23 Benim hamileliğim adet gününe göre 10 haftalık ama ultrasonda 9 haftalık çıkıyor bunu yaşayan bilen var mı ??
Nihlal busra-emre-23 ultrasondan ultrasona fark olabiliyor bazen sizin bi haftaymış ileride yakalar benim son adetim 31 temmuzdu adetime göre haftam çok çok gerideydi doktor adet gününü 20 ağustos olarak baz almamı söylemişti geç döllenme olabiliyor ama merak etmeyin ileride yakalıyor haftasını geriden geliyor olsa bile