Pemberuya Kızlar sizde de oluyor mu bir anda pır pırr gibi hareket içinizde acaba napıyor bebiş o an içerde çok merak ediyorum😂😂
Gizzgzz Pemberuya canım keşke benimki kanat çırpsa iç organlarımı oyuncak etti kendine doğarken Bi böbreğime elinde doğacak galiba :)
Pemberuya Gizzgzz Ahaha kıyamam ya😂 sizinde mi erkek? Valla 17. Haftada başladı hareketlenmeye iyice kuduruyor git gide bakalım ilerki haftalarda nolcak😀😀
Gizzgzz Pemberuya yok brnimki kuduruk bir kız :) 27. Haftadan sesleniyorum Allah yardımcınız olsun beni neler bekliyor tahmin edemiyorum :)
Gizzgzz Pemberuya aşağı mesaneye tekme denk getiriyor yerini öğrenince tuvalete koşuyorsunuz ama boşa gidene kadar altınıza işetecek :)) benimki mesaneye Bi kere tekmelemiyor bulunca iki üç tekme atıyor sokakta altıma işedim kız :))
Gizzgzz muser24 bakalım daha da büyüdüklerinde ne olacak ben de 27 nin sonundayım aramızda yaklaşık bir iki hafta varmış
Gizzgzz Pemberuya kızım bak teyzelere bebekleri sadece akşam yapıyormuş sen benden ne istiyosun annecim korkudan dışarı çıkmıyorum senin yüzünden aferin sana :)))