Marulkafa1 Nurrr2112 bnce var istersen bı iki gün bkle ozmn daha çok netleşir cizgn😍 adetine kaç gün kala test yaptn ? Ve şuan belirtilerin falan var mı
Mizginyvz Nurrr2112 silik gibi duruyor ama sanki idralin yarıda kalmış gibi bir tane daha yapmalısın bence benimde hafif silik çıkmıştı şuan 25 haftalık hamileyim
Nurrr2112 Batbur ay hadi inşallah. Aslında adetimin üzerinden zaman geçmedi ama belirtilerim var o yüzden test yaptım. Başım dönüyor uykum var üzerimde halsizlik yorgunluk var ve akıntım çok var midem de bulanıyor arada
Batbur Nurrr2112 benimde adetime vardı bu belirtiler olduğu için yapmıştım çok silik çıktı emin olamadım kan testi yaptırıp öğrendim bence sizde de var gibi inşallah güzel haberlerle gelirsiniz 😊
Marulkafa1 Nurrr2112 ne gibi belirtiler var cnm ayy hadi ins var bnce ama yinede bilgilindir 😍bnmde 9 gün geçti baklm artık
Nurrr2112 Marulkafa1 inşallah sizde de vardır ya🤲🏻 Yorgunluk halsizlik baş dönmesi arada bulantı aşırı akıntı var
Marulkafa1 Nurrr2112 ozman hamilesn cnm 🥰 tebrik ederm şimdiden valla bnde hiç bı belirti yok 😔olursa 2. Bebiş olacak hayrlısyla
Kalbiimde2can Nurrr2112 olabilir canim hakkinda hayirlisi olsun umarim güzel haberlerle bizide müjdelersin kan ver bir an önce en iyisi 🥰❤️
Nurrr2112 Marulkafa1 teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir. Sizin de belirtiler olur yakında☺️☺️ Benimki de ikinci olacak