Hilalina Kayra ismine uygun erkek ismi önerir misiniz kayrajin önde ve ya sonda olması önemli değil Eşim Umut Kayra ben Edis Kayra diyorum ama daha 4 aylık o yüzden hemen karar vermek istemiyoruz
Banubebek1 Hilalina oğluşumun adı Kayra bide nasipse kızımız olucak bizde efnan yada ikra düşünüyoruz 😊😊
Hilalina desertrain herkes umut kayra diyor 🤣 en son umut kayra da karar kılacak gibiyiz eşim kazanacak gibi😊
Hilalina Banubebek1 efsane da güzel ikra da Sağlıkla gelsin prenses inşallah 🌸 benim de Kızımın adı Toprak Lina
Mommm03 Banubebek1 kızımın adı İkra bnde oğluma Kayra koyacaktım ikraya uyuyor diye ama kayradan vazgeçtim
06Seyma-06 Yaaa bende 25 haftalık hamileyim bende kayra koyucam ne tatlı isim dimi:) isimleri ile yaşasınlar Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin :)
Hilalina 06Seyma-06 evet ya bir çok isim düşündük ama kayra da kararliyiz çok güzel Bi isim Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰💙
Hilalina Yigitefemom çok güzel uyumu sağlıkla gelsin Kayra Emir💙 Yazdığınız tüm isimleri eşimle degerlendircem🥰