Ezgiii7- Erkek Anneleri genelde net kaçıncı haftada hissediliyor ben 17. Haftama girdim ama henüz bisey yok bakalim
guzelanne01_ Ezgiii7- kızımı 14 ila 16 arasında seğirmeyle hissettim ve devamı geldi arttı Oğlumda daha anlayamadım😂24 haftalığım tabi 19 dan sonra biraz daha belli oldu ama duruyor oynuyor oynamıyor tekmeliyor Oğlan çoçukları anne karnında zor ya🤒
Papatyakokulukiz Ezgiii7- hareketlerini 17. Haftada pit pıt şeklinde hissettim. Daha sonra 20 . Haftadan sonra karnımın içinde twerk atmaya başladı resmen. Şuan 29 haftalığız resmen karnımda şaheserler oluşturuyor:)))
zeyzey_06 Ezgiii7- 19.haftamda belli etti kendini oğluş .21 .haftamdayım geceleri acayip hareketliyiz 😅
Pozitif2023 Hafta da ilk hissettim Haftaya kadar da düzenli hissetmedim Herkes de farklı oluyor Ben 37. Haftaya kadar çalıştığım için çok hissedemedem Bizler hareketli olunca pek hissedemiyoruz sanırım
Aysegul17 Ezgiii7- 16da minicik pıtpıtlama hissettim şu an 18 haftalık baya hissediyorum elimi koyduğumdada hissediyorum oğlumu kalbim ağzımdan çıkıcak gibi bi mutluluk 😍😍😍