Hicranbeyazkan 11+6 dayım aşırı mide bulantısı oluyor akşamları hiçbirşey yiyemiyorum. Su içemez durumdayım mide bulantısı geçirmek için neler yapmalıyım.
pembemor25 Hicranbeyazkan ben 11+5deyim bi kaç gündür hafifledi gibi oldu ama tekrar başladı 2 gün sonra doktora gideceğim konuşacağım bu zamana kadar zorla geldim kusmaktan 😢 hiç bişey yiyemiyorum kızarmış ekmek ye iyi gelir dediler onu bile kusuyorum şu bile içemiyorum
Gzmmm123 Hicranbeyazkan tuzlu çubuk iyi geliyordu bana sadece su içemiyorsan da soğuk su içmeyi dene ben hala soğuk içebiliyorum 🫠
Neslihnharmanc Hicranbeyazkan merhaba bende 11+6dayım öğrendiğim ilk günden beri mide bulantısı ile savaşıyorum 🙈 2 ilaç kullanıyorum şuanda içmeme rağmen bulantım oluyor ama yine biraz da olsa bastırıyor prillam DR ve dramamine,doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz 🫶🏻
Peralle 16+6 dan sesleniyorum hala devam ediyor birtek zencefil çayı ile durdurabiliyorum. Sana da iyi gelebilir.
eylulmihrasmom Peralle ben de 7+2 çok kötüyüm tüm gün boyunca midem bulanıyor yediğim her şeyi kusuyorum su dahi içemiyorum zencefilin bebeğe zararı olur mu
Hediye_00 Peralle bende 16 haftalık hamileyim bulantı kusmalarım hala devam ediyor birde gitmek bilmeyen bir koku var of Of yani şu 1 haftadir felanda acayip baş ağrısı çekiyorum sizdede var mı acaba
eylulmihrasmom Peralle anladım deneyeceğim çünkü gerçekten çok kötüyüm midem hiç bir şey kabul etmiyor
Peralle Şuan bile başımı kaldıramıyorum, kaldırsam kusucam gibi 😞 birazdan çayımı içicem o iyi gelir. Bide bu bulantılar biryerden sonra başağrısı yapıyor bende sizde de öyle oluyor mu?
Hicranbeyazkan Gzmmm123 tuzlu çubuk denedim hafifletip tekrar başlatıyor dakika sürüyor. Ama soğuk su denemedim onu deniyim 🙏🏻
Hicranbeyazkan Hediye_00 bende 16 haftalıkta geçer diye bekliyorum halsizlik filan berbat bişey hamileliğimin tadını çıkaramıyorum asla
Hediye_00 Hicranbeyazkan aynen hamilelikten bu yana gözümü acamadim bı bulanti kusma iştahsızlık nefes darlığı baş ağrısı grap ve bel ağrım da var aynı şekilde
541ay-1 Bende 7. Haftadayım biraz soğuk suya zencefili rendele, limon dilimle iki üç dal nane at. Suyunu bu şekilde iç. Benimde çok bulanıyor kendimi kaldıramıyorum hem ilaç kullanıyorum hem de bu yöntemleri deniyorum
Hediye_00 Neslihnharmanc bende kullandim bendede tam tersi sürekli uyku sersemlik birde baş ağrısı bulantıma hiç fayda etmemişti ya bana faydası dokunmadi niyeyse bı 🙈
Hzlhakko Hicranbeyazkan prilam içebilirsin ilk gebelikte yaşamadım ikincisi kız deli gbi midem bulanıyor prilam iyi geldi en güvenlisi bu dedi doktorlarım