Ecemmzlm Herkese selam, 12 haftalık hamileyim karnımda çatlaklar oluşmaya başladı. Badem yağı kullan diyen var çatlak kremi kullan diyen var. Siz ne yapıyorsunuz veya yaptınız? Krem için öneriniz nedir ?
Hulya2626 Ecemmzlm 12 hastalıkken çatlak olması anormal değil mi? Karın bile çıkmıyor o haftalarda. Ben lierac ve biooil kullanıyorum dönüşümlü şekilde. 38. Haftadayım karnımın alt bölümünde çok az var.
Zombicikk Ecemmzlm tamamen cilt yapisi ile alakali bir durum ama tabiki cildi desteklemek de gerekiyor. Ben ilk gebeligimde kakao yağı kullanmistim. Aktarda kalıp şeklinde satilanlardan.hic catlagim olmadi
Scmnezgii Bazen ne yaparsan yap oluşuyor çatlaklar maalesef, bol içmeye dikkat et ve hep nemli tut karnını. bio oil ve bebek yağı kullanıyorum 28 haftalığım hiç çatlağım yok henüz. Her gün sabah akşam uygula canım mutlaka yağları
Ecemmzlm Scmnezgii teşekkür ederim 🌸 ama maalesef oluşmaya başladı, sebebini bende bilmiyorum neden bu kadar erken
nurella32 Ben şimdilik badem yağı kullanıyorum normalde de kilo alıp verdim mi çatlakları olan biriyim büyük ihtimal gene olacak ama sadece rahatsızlık hissi geçmesi için kullanıyorum ve de ne kadar az o kadar iyi 😬 kakao yağı almıştım o da sap sarı bir şey her şeyi batırıyor bacaklarım için celenesin vücut losyonunu aldım içerik olarak daha temiz diye
Scmnezgii Ecemmzlm Aslında ne kullanırsan kullan cildin yapısı ile alakalı, esnek olmayan bi cilde sahipseniz erken başlayabilir. Bi de genelde genetik diyorlar ama bilemiyorum ☺️ Sen günde iki kere mutlaka nemlendir daha fazla oluşmasını önlersin belki
carmellawaldorf Sarı kantaron yağı ve lierac kremi düzenli kullanıyorum. 36+4’m henüz çatlamadım. Lierac’tan ziyade kantaron yağının faydalı olduğunu düşünüyorum, gönülden tavsiye🤌🏻