Emineedrk Sol kasığımda oturdukça yürüdükçe batma oluyor iğne batırır gibi sanki son aylarda normal mi böyle olması 🥺
Emineedrk Tahamine7341 sanki iğne batırıp batırıp çıkarıyorlar gibi oluyor dinlenirken de batma oluyo sende de aynı mı
Emineedrk Elifmstf555 evde tekim hiç böyle olmamıştı doğururum diye korktum bende yalancı sancılar dedikleri heralde bunlar 🤭😅
Eliff14 Bende 34+1 haftadayim 2 haftadir oluyor bide bikini bölgesinde şişlik var cok zorlanıyorum yururken
Emineedrk Eliff14 benimde şişlik vardı ama varis bendeki doktoruna göster muhakkak ben varisliyim diye sezeryan olucam yayılmış çünkü
Eliff14 Elifmstf555 doktor daha görmedi ama msj attim ödem veya varış olabilir bol bol su iç dedi yarin gideceğim kontrole
Eliff14 Emineedrk yarin gideceğim inşallah msj olarak söyledim ödem veya varis olabilir dedi bana da bol bol su iç dedi
Elifmstf555 Eliff14 varis evet bacaktaki olandan. Ebem demekki o yüzden sürekli bacağıma bakıyordu🤣 varis oluştumu diye sorup durdu
minikbezelyemmm Ben de 34. Haftadayım batma da olmaya başladı iki gündür karnımda sertleşme olmaya da başladı hanımlar
Emineedrk minikbezelyemmm az kaldı az bebişler yoklama yapıyor sanırım benimde normalde hiç şişkinliğim olmazdı bugün ayaklarım ellerim hep şiş sıcak basmaya başladı 😂😂