Sedaa5561 Çıkıntı var ama kıza göre büyük erkeğe göre küçük dedi biz %70-80 erkek diyelim ama ileriki zamanda kesinleştirelim dedi böyle durumla karşılaşan var mı
Patito__ Sedaa5561 12. Haftamda dr kesin erkek demisti makinasi ii degil herlde drunuzun. Yani kesin konusmamis oyuzden degisme ihtimali vr ama dusuk ihtimal
Siem24 Sedaa5561 Hafta bu görüntü benim erkek hala değişmedi kendinizinkini hatırlıyorsanız karşılaştırabilirisniz
Sedaa5561 Patito__ makine iyi aslında da tam konduramadı mı anlamadım bende olayı özele gittim bir de devlete gidicem bakalım ne diyecek
Patito__ Sedaa5561 hayirlisi ins yani insan bilmek istiyor tbi merk edior :) hayirli evlat olsun insallah saglikli olsun aminn
Patito__ 3kuzuAnnesiyim bilemiorm gecen hamileligimdede ovulayonla kalmistm erkekti fakat kaybettim maalesef. tek rakamlar erkekmi acaba die dusunmstm bnde ozmn :) 17. Gunde yumrtlamstm
3kuzuAnnesiyim Patito__ bende 21. Gun yumurtlama takibiyle tek iliskiyle hamile kaldim.2 kizim var herkes erken iliski oluo o gune kdr bklio kizlar . o gun dene dedi. Netten felanda baktim yumurtlama gunu olsun bu defa dedim ama oda kiz oldu:) bende tutmadi yani
Patito__ 3kuzuAnnesiyim birsey sorcm bnde 20. Gunu yumrtladm sonrasinda 16. Gun degerm 50 cikti gec dollenme oldum sizde varmiydi ole birsy Demekki gekli gunlerle alakali deilmis 😅😅
3kuzuAnnesiyim Patito__ ben beta hic bakmadim . 8 ekim adettim. 28.ekim tek iliski oldu ondan sonra 12 gun sonra evde yaptigim teste cikti
Patito__ 3kuzuAnnesiyim bnm 16 gun cikti. Peki keseyi ne zmn gormustnz ciktiktan sonra. Ve suan hamilemisiniz uc kiziniz var galiba
3kuzuAnnesiyim Patito__ 13+3 te ilk kez gittm doktora direk ikili teste gittim kese mese gormedim:) evt. 3. Kizimi bekliorum