zeyzey_06 Sunactn35 ben tiroit hastasıydım gebelikten öncede yeni değildi yani .Demir ilacı başta beni kabız etti hatta ıkınmaya bağlı kanamam oldu doktor ıkınmayı yasakladı 😅sabahları aç karna önce levotiron yarım saat sonrasında demir ilacımı alıyorum kayısıyla falan hallettim sıkıntım yok şimdilik 🥰🙏🏻
zeyzey_06 Sunactn35 acaba çay ürünüyle falan yakın süredemi içiyorsun etkileşimi bozuluyor olabilir yediklerinle
Fik zeyzey_06 anladım kuzum bana da 1 ni sabah diğerini de öğlen iç dedi de 2 saat sonra içiyorum kan ilacını genelde merak ettim ☺️
Burcu395 Kızlar bende 8+1 haftalık hamıleyım demır 48 cıktı doktor sorun degil dedı demırı bağlayan farklı bir değer iyi dediler ama emin olamadım ara ara baş dönmem oluyor
Sare_arslann Tubag1 ben kullanırken eczacı açta icebilirsin tok da farketmez demişti ama hen tok kullandım
Arwen23 Tubag1 doktorum, aç karnına veya emilimi arttirması için portakal suyu ile c vitamini içeren bı şeyle yani iç dedi. İlacı aldıktan sonra 2 saat süt, yoğurt vs tüketmemek gerekiyormuş verim alabilmek için 🌺
mom1baby Ben gece yatmadan önce içiyorum. Akşam 8 gibi yeme faslını bitirmiş oluyorum gece 1 gibi de ilacı içiyorum. Sabah aç karnına kahvaltıdan 1 saat önce en iyisi diye biliyorum ama bende bulantı yapıyor sabah içemiyorum.