MerveKrmz Kizlar sat e gore 7inci haftamin icindeyim fakat gs 11mm embriyo izlenmedi tanisi aldim yardimci olun luften hcg degerim 1829 geldi daha cok kucuk gelmissin 10 gun sonra tekrar gel dedi ama kafam cok karisti varmi ayni durumu yasayan kese olan ama bos olan :(:(:(:(
Hatunnn MerveKrmz canm devlet hastanesine mi gittin eskki yeni cihaz da farkediyor bi baska yere dha gorun normalde 1200 den zsonra kese gorunur 1 hafta ocindede kalp atisi duyulur deniyor ama herkeste bire bir ayni olmuyor canim hemen olumsuz dusunme
Deletedmom2224 MerveKrmz 1829 çok düşük bir değer keseyi bile görebilmeniz guzel bisey buyuk ihtimalle gec dollenme olmuştur dediği kadar bekleyin tekrar gidin 😊
MerveKrmz Hatunnn evet canim devlet hastanesine gittim bilmiyorum ya bos gebelikse diye cok korkuyorum :'(
Bltftm 2400 olmadan net görünmüyor demişti bana doktor. Yarın değerin 2 katına çıkıcak birde ozaman baktır. Herkesin farklı zamanlarda görünüyor. Benim 6. Haftada göründü arkadaşın 9. Gibi..
MerveKrmz Ezgiaa kesenin gorunup icinin bos olmasi endiselendirdi beni yani ne biliyim cogunda kese gorunmuyo kucukken oyle degil mi
Melikeayt MerveKrmz o zaman endişelenecek bı durum yok benim beta HCG 6000 civarındaydı kesem zor görünmüştü 😊
ozgul23 MerveKrmz kese boyutu 20nin üzerinde olunca görünüyor 10 gün sonra rahat görünür hatta bir hafta sonra da olabilir kese 11mm iken embriyo görünmez beta da bunun için henüz yeterli değil
ozgul23 MerveKrmz evet şuanda çok normal içinizi ferah tutun kese günde 1mm ile 2 mm arasında bir büyüme sağlar 20mm üzerine çıkınca emriyi görünecektir inşallah
Aylnn MerveKrmz canım senın degerin düşük ben 1500 le keseyi bile görememiştim embrıyoyuda 3000 küsürlerde gördük
MerveKrmz Arkadaslar hepinizden Allah razi olsun iyiki yazmis danismisim biraz olsun icimi ferahlattiniz 😍 Allah tum hamislerin bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin cok cok sagolun😄