yanlisanlamaama Meryem_79 onunki erkekti 😀 benim kızım olacak 6 aylık olduk ama burnum hiç şişmedi kızla alakası yok bence
Pnr60 @“Meryem_79”#p26684389 Kalıcı değilmiş diyorlar o yüzden geçici düşün ama dahada şişip büyümez bence ya 🥰
Ledeyna21 Meryem_79 iki kızımın hamileliğinde kocaman olmuştu öyleki birine bakınca bile burnumu görüyordum
Ledeyna21 Meryem_79 20 haftadan sonra büyümeye ve kızarmaya başladı evet doğumdan hemen sonra bi sönme oluyor bi kaç gün içinde de normale dönüyor çok şükür mi öyle kalmıyor 😄
281903 Meryem_79 bende de burun büyümesi değilde yüzümde şişlik oldu normalde de kilo aldığımda yüzümden alırdım ama
nur_4434 Benimde hem şiş hemde kenarları kızarık. Oda yetmezmiş gibi çenemde kızarık. Dayak yemiş gibi duruyorum. 😁😁😁
AyFa1608 Meryem_79 kız bebeklerde oluyor genelde anneyi çirkinleştirir derler kız bebek için. Oğluma hamileyken yüzüm çok güzelleşti pürüzsüzleşti parlıyordu. Şimdi kıza hamileyim aynaya bakmak istemiyorum 😬😅
Meryem_79 AyFa1608 doğru bence benimkide kiz sivilceler burun büyümesi inşallah bide leke oluşmaz yuzumüzde🙃😑
Meryem_79 Adapte34 yok yok kız bebek hakkini veriyor bence cinsiyete alakası yok kişiden kişiye değişen bisey bence ya