Dokuz Eylül Üniversitesi Tüp Bebek Merkezinde 1. aşılamam yapıldı. Beklentiyi düşük tuttum ama ilk denemede sonuç olumlu. Merkezin varlığından son aylarda haberim olmuştu. Doktorum Mehmet Güney’i de kesinlikle tavsiye edebilirim; sıcakkanlı ve pozitif bir hekim. Hemşireleri de şahsen çok sevdim. Tabii devlet hastanesi olduğu için randevu saatlerini özel bir hastanedeki kadar esnek seçemiyorsunuz ama benim başta beklediğimden çok düzenli bir yer, belki de çok duyulmadığı için. Yumurta rezervinize (AMH) ve hormonlarınıza bakılmadıysa hemen baktırın. Eğer gitmediyse eşinize de üroloji randevusu almayı unutmayın. Varikosel var mı, sperm sayısında ya da morfolojisinde sıkıntı var mı bunlar da etkenmiş. Çoğu erkek biz akıl etmedikçe bunu yapmıyor. Yine aynı hastanede önerebileceğim Ürolog Doç. Volkan Bey var. Tüp bebek merkezinde spermiyogram yapılıyor ancak biraz ileri tarihli randevu verirler muhtemelen. Vakit kaybetmeyelim derseniz özel laboratuvarlar hemen yapıyor. Bunun dışında Tepecik İnfertilite Merkezi ve Tınaztepe Hastanesinde Erdal Aktan ile ilgili de olumlu yorumlar duydum ama ilk tercihimi üniversiteden yana kullandım, iyi ki öyle yapmışım. İkiniz de iyi beslenin, yürüyüş yapın ve en önemlisi stres yapmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.