Ikiz_annesii İki saattir biberon araştırıyorum civilde lansinoh 160 ml pp ikili biberon 150 tl yorumları çok iyi trendyolda ama büyüklüğü yeter mi bilemedim. 240 ml olan 175 tl ama orta akışlı yenidoğana uygun değil
defneemom Ikiz_annesii e zaten yenidoganken 240ml icemiycegine goree, ben lansinohun ikili setini aldim hem buyugu hem kucugu olan
defneemom Ikiz_annesii 2x masraf🙊 o zaman 240ml olani alip yavas akis uc alabilirsiniz daha uyguna gelir belki
Ikiz_annesii defneemom aynen civilde şuan uygun baya ama uçları pahalı kalıyo o yüzden belki de 2 büyük orta Akış iki küçük yavaş Akış biberon alırım sadece uç alacağıma biraz masraflı ama memnun kullananlar
defneemom Ikiz_annesii evet uc pahali oluyosa direk biberon almak daha mantikli ben dedigim ikiliyi 175e almisim hepsiburadadan orda da indirim oluyor, plastik benimkiler
esinnnnn1 Birde jokeri takip edin bazen biberonlar orda daha uygun oluyor , en son aldığımda en uygun ordaydı . Ml olarak benim çocuğum bir yaşına gircek halen 120 ml içiyor cocukdan çocuğa değişiyor