Alif63 Kızlar bu bir haftadır tuvaletten çıkamıyorum zorlanıyorum bu kabızlık çok zor ya 7+5 napacam bilmiyorum ne zaman geçecek bilmiyorum gelecek hafta doktor randevum var ama dayanılacak gibi de değil
Miracaslan Alif63 canım acı yiyebiliyorsan acı ye yemeklerle birlikte bana bir tek o iyi geliyor birde çiğ köfte acılı olduğu için iyi geliyor kefir de çok iyi Migros’ta kefirdane diye bir marka bar onu öneririm
Gzde42526 Alif63 gün içinde kefir tüketin , bir de geceden suyun içine kayısı koyup sabah aç karnına kayısı yiyip suyunu için 👍🏻
ArvenMom Alif63 kayısı ye o zaman onun dışında ne iyi gelir bilemem bana zeytinyağ ılık su iyi geldi rahatlamıştım
ArvenMom Doktora gidersen lavman yapar 1 haftadan bahsediyosun kendini zorlayıp içmeyi deneyebilirsin
Alif63 ArvenMom vala tuvalette bekliyorum sanki her an gelecek gibi ama yok boşuna tuvalete vakit kaybediyorum
Alif63 Miracaslan her gün acı yoyorum daha yeni yine yedim kefir benimde aklımda eşime yarin söyleyeyim bi alsın denemekte fayda var
Miracaslan Alif63 bir haftadır çıkamıyorsanız zorlamayın kendinizi hemoroid olur sizde acile gidin lavman yapsınlar yada eczaneden hamileler için olan lavmandan al evde kendin yap
Gzde42526 Alif63 ben de çok kötüydüm hala arada kötü oluyorum demir hapı kullanıyorsan o yüzden oluyordur bir kaç gün içme eğer yine yapamazsan duphaston şurup verdi doktor bana çocuklara da veriliyormuş onu kullan dedi ben kullanmadım.
Alif63 Gzde42526 ben demir ilaci da kulanmıyorum 7+6 dayım kusma kabızlık halsizlik baş ağrısı ne desen var hamileliğin tüm belurtileri var ve 8 haftadayim gitmedi😳 cumayı bekliyorum doktora gitmek için bugün kefir ve kayısı suyu alacak eşim bi onlari deneyecem
Alif63 Miracaslan canım dün zorlandim sabaha kadar sancım vardi 7+6 dayım korktum bugün bir kefir ve kayisi suyu deneyecem baktim oldmadi cuma günü olan randevumu daha erkene çekerim doktor tavsiyesi olmadan kulanmak istemiyorum çünkü erken doğum ettim daha önce yine riskim var
Merveakin12 Alif63 bende sizin gibiydim 10 gün çıkamıyordum hazımsızlık için ilaç ve şurup verdi şurup bağırsak düzenleyici doktorunuza sorarsanız size uygun görürse verir bana çok iyi geldi