guzelanne01_ Kızlar ben çok merak ediyorum bu bebeğimi 12 yıl sonra olduğu içinmi sizlerde benim gibi merak ediyormusunuz
ayseyma_omer guzelanne01_ benin büyük oğlum 1 buçuk yaşında ve çok hareketli 37 haftalık da hamileyim. Merak etmeye vaktim bile olmuyor🤦 düşündüğüm zamanlarda hep endişeliyim nasıl olacak oğlum nasıl karşılayacak ikisine birden nasıl yeticem hep bu var kafamda
Pekii guzelanne01_ ben de çok merak ediyorum ama benimki 3 yıl sonra oluyor 🥰 bence her bebek anneye ayrı bir heyecan veriyor 🌸🥰
Halimbey guzelanne01_ oğlum 19 aylık kızım haftaya doğuyor. Aynı heves aynı heyecan. Biraz da korku tabii iki bebekle nasil olur diye
Hacerdogan Özlemişsinizdir bebiş sevmeyi 🤣 evinize nasıl güzel neşe gelir bizim kız 3,5 yaşında ben bile heyecanlıyım bi an önce gelse doğsa büyüse arkadaş olsalar diye
guzelanne01_ Hacerdogan aynen aşırı özledik aşırı aslında bu kadar özlediğimi farketmedimde kızıma haksızlık yapıyorum sanıyorum vijdanda yapıyorum Ama elimde değil çok merak ediyorum🌸Çokta heyecanlıyım sanki zamanda geçmiyor
guzelanne01_ Belissare ne güzel canım zamanda hızlı geçer şimdi sana☺️Ben çok merak ediyorum kızımı doğurduğumdada 17 yaşındaydım anneliğide merak ediyorum kızımla arkadaş gibi büyüdük☺️
Hacerdogan ayseyma_omer Bugün kızım açtı ve ben halsizlikten kalkamadım bi türlü diye rahat 1 saat ağladım 🙈😃
guzelanne01_ Hacerdogan kesinlikle haklısın ben de halsizim hastalıkta geçirdim kızım bana baktı Allah razı olsun kızımdan İçimden dedim ama kızım küçük olsa naparmışım ben
Sinem_0618 Hacerdogan benimde oğlum küçük bazen asabilik halim oğluma yansıyor sesim yükseliyor kızıyorum ve aynı şekilde rahat 1 saat ağlıyorum neden bağırdım kızdım diye hamilelik ve küçük çocuk olunca insan zorlanabiliyormuş
Hacerdogan guzelanne01_ Ne haksızlığı ona hayattaki en güzel hediyeyi vereceksiniz :) bi kardeşten daha güzel ne olabilir :)
guzelanne01_ Sinem_0618 bende kızımda bu kadar heyecanlı ve merakla beklememiştim bu yüzden vijdan yapıyorum kızımın hakkına girmiş sanıyorum
guzelanne01_ Hacerdogan kesinlikle öyle kızım çok istedi💙Yani şöyle haksızlık kızımda böyle heyecanlı meraklı değildim ama bunda öyle değiliz niyeyse
Sinem_0618 guzelanne01_ banada dışarıdan görenler bunda daha bi heveslisin sanki diyor aslında öyle değil oğlumda da çok hevesli ve heycanlıydım ama yaşımda daha küçüktü çok farkına varamamıştım bunda biraz daha bilincindeyim herşeyin sanırım
guzelanne01_ Bet1 ayyy bende bende anneliğide merak ediyorum kızımda 17 yaşında anne oldum şimdi 12 oldu kızım anlmadımki hiç bişey bebek kokusu öpmesi sevmesi nasıl acaba
Bet1 guzelanne01_ yaa ben oğlumla çok şükür doya doya yaşadım şimdi inşallah tekrar nasip olacak onda da soyarak yaşamak istiyorum ondan sonra da başka düşünmüyorum zaten Allah’ım isteyenlere nasip etsin