gakkoyengee Kızlar geçmek bilmeyen bulantı ve kusmam var napıcam bilmiyorum zoferde işe yaramadı sabah yarım içtim gene gene gene kusuyorum artık delirme noktasına geldim aç geziyorum su içemiyorum napıcam
Yazmelegi_ gakkoyengee prilam kullandım ilk zamanlar sabah 1 öğlen 1 gece yatarken 2 içiyordum baktım gündüz içilen uyku getiriyor o yüzden gece 2 tane içmeye devam ettim şükür gecti bulantm
Cananberat777 gakkoyengee bende oyleyım açlıktan öluyorum ama gram bısey yesem mıdem bulanıyor koku hassasiyetimden mutfağın önünden gecemıyorum dün akşam gıttım serum taktırdım bugün bıraz daha ıyıydım ama sanırım etkısı gecıyor sımdı tekrar başladı bulantım bende zofer kullanıyorum ıctıgım halde 1 kerede olsa kusuyorum ıcmesem ne olur acaba 😓rabbim yar ve yardımcımız olsun evlatlarımızı sağ saglım alalım kucaklarımıza bulantılarımızda tez zamanda gecsın ınsallah 🙏
-1Bebek1- gakkoyengee bende sizinle aynı durumdayım Prilam kullanıyorum da o da çok etki etmiyor gibi 😞 ne zaman geçer bilmiyorum
aren3521 gakkoyengee zoferin muadili var onyzd dil altında eriyor öyle içiliyor o hemen 10 saniyede etki ediyor onu dene bir de inşallah sende de işe yarar o beni ayakta tuttu resmen
Nur4400 gakkoyengee canım 3 aylıgım hamılelıgımı ogrendıgım gunden bu yana bulantım devam edıyo yemek yıyemıyorum 4. Aydan’a geçer dıyorlar 7 haftalıkken ztn ben banyodan cıkmıyodum kusmaktan
Bereket41 Kizlar maglesefki bulantilara cagre bulunmuyor kolay kolay gecmiyor 4. Aya kadar hep oyle idare etceniz yada serum o biraz daha fayda ediyor
gakkoyengee Cananberat777 canım çok zor ya zofer sayesinde yemek yemeye başladım şükür 🙏🏻 ama ölmeyecek kadar yiyorum diyebilirim 1 haftada 3 kilo verdim
SevgiKNGR Dr. Prilamout mu ne ben onu içiyorum bulantım içmeden önce olurdu çok işe yarıyor. Demek seninki bayağı yoğun. Bende 8 haftalığım. Beyaz leblebi , tuzlu çubuk kraker , vs ye aç durma bu sefer de açlıktan miden bulanır
gakkoyengee SevgiKNGR yemek yiyemediğim için midem bulanıyor daha çok ama yemek yiyemiyorum zaten olay bu aslında
Cananberat777 gakkoyengee 😥😥 tez zamanda biter ınsallah canım rabbim hepımızın yardımcısı olsun inşallah 🙏
Mommy61 4 ayını acilde bol bol serum almış biri olarak söylüyorum boğazım kanayana kadar kustum. Yiyebildiğim tek şey tahin pekmezdi. Bulantımı erteliyordu en azından bi de susatıp su içiriyordu. Tahini pekmeze oranla fazla olacak şekilde ama. Yiyin tavsiye ederim