Sadebikahveee Ozleeem bol bol içiyorum hatta içmeye çalışıyorum teşekkür ederim hemen gidicem doktora
Aselhumaninannesi Sadebikahveee idrar yolu enfeksiyonunuz var doktor buna göre tahminen size antibiyotik yazar
m_k34 Benimde idrar yolu enfeksiyonum var monurol kullandım ama en fazla 4 saat tutabildim idrarımı hala da tam geçmedi enfeksiyon idrarım baya baya kanliydi neyse ki kan azaldı ama kan hücreleri hala var çıktı tahlilde
Ebrarmor Sadebikahveee Benimde lökosit değerim 83 çıktı , doktora bizzat sordum idrar yolu enfeksiyonum var mı diye hayır yok dedi, şaşırdım açıkçası yanma kaşınma vs bende de yok
Emineclk Ebrarmor @Sadebikahveee bende saglıkciyimda ouzden biraz burnumu sokuyorum evet bazen soyle olabılıyor nitrit degeri var o negatif degilmi bu nitrit bakteriler tarafindan oluşturulur gebelikte vucutta farklı semptomlar gorulebiliyor ne yzıkkı kendım cerrahpasada calısıyorum orda idrar tahlılımde lokosit18 cıktı ozel hastanede 0 cıktı bunu sordugumdafa devlette bekletilebilşyor bazen sonuclar ouzden sordum sizede devlettemi diye sadece bakteri sayisi degisik ama korkulcakda bi durum yok ara ara benımde oluyor sık idrara cıkıyorum oyle oldugunda suyuma bazen elma sirkesi koyuyorum bi iki damla ıc camasırımı sık degistiriyorum ütüleyip bide monorol şaşe var sekerli genelde idrarimi pek tutamiyorum ama ofa iyi geliyor bide dut kurusu suyu soyleniyor haber etmek istedim enfeksıon kapabılıyorz ozellıklede ben mecburen her yerde wcye giriyprum🤦🏽♀️
Sadebikahveee Ebrarmor ben özeldeki doktoruma sordum idrar yolu enfeksiyonu var diyip o ilacı yazdı ama hiç şikayetim yok sadece çok sık idrara çıkıyorum
Sadebikahveee Emineclk çok teşekkür ederim önerilerin için evet ne kadar dikkat etsek de olabiliyomuş demek ki